Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ Αυγέρη και Αδωνη

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη και στον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε «άσχετο» τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι «δεν ξεκίνησε καλά». «Ο Αδωνις Γεωργιάδης ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σπεύσει να χαρακτηρίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» παρατήρησε εισαγωγικά η κυρία Αυγέρη, ενώ στη συνέχεια, θυμίζοντας τις «κινεζικές περιπέτειες» που τσουρουφλίζουν τον υπουργό Εργασίας, παρατήρησε: «Ας βρει πρώτα έστω και μια κουβέντα να πει για τα δημοσιεύματα των “New York Times” και του “Documento”, τα οποία αποκαλύπτουν την “ειδική’’ σχέση που φέρεται ότι είχε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. με τη Huawei και τα δώρα που φέρεται ότι λάμβανε από την κινεζική εταιρία. Εκτός κι αν ξέχασε να μιλήσει για αυτά, επειδή κοιτούσε το ρολόι του».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Μπέου στον Βόλο, αλλά και για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Αν εκλεγεί ο κ. Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως Ν.Δ. αλλά ως Μπέος. Αρα η Ν.Δ. δεν έχει εμπλοκή». Ενώ για το στέγαστρο Καλατράβα, τόνισε: «Ξέρει ο κ. Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;»

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα