Ο πρόεδρος νυμφεύεται, ενώ το κόμμα εξατμίζεται

Ο Κασσελάκης μετέτρεψε σε… reality τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την ώρα που βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια

Στον πλανήτη του Στέφανου Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει να βγάζει ξινίλα όταν αποκτήσει χαρακτηριστικά αμερικανικής ρομαντικής κομεντί. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και οι πλέον ευφάνταστοι σκηνοθέτες του Hollywood δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ένα σενάριο στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης θα έκανε ρελάνς στο ανελέητο σφυροκόπημα που δέχτηκε από τη μειοψηφία του κόμματος με την ανακοίνωση του γάμου του με τον Τάιλερ.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας περίμεναν με κομμένη την ανάσα την απάντηση Κασσελάκη μετά τους μύδρους των Τσακαλώτου, Ραγκούση, Τζανακόπουλου και της Αχτσιόγλου. Ολοι φοβούνταν πως η απάντηση του νέου προέδρου θα είναι σε εξίσου υψηλούς τόνους, ενώ το σενάριο του διαζυγίου στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πλέον ορατό για όλους.

Ωστόσο, εκεί που όλοι έβλεπαν το διαζύγιο να έρχεται, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τη μεγάλη έκπληξη μιλώντας όχι για διαζύγιο, αλλά για γάμο. Και μάλιστα τον γάμο του ίδιου με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, δηλαδή στο πιο ακριβό προάστιο της πόλης.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που άκουσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώσει εν μέσω της διαδικασίας που είχε πάρει «φωτιά» τον γάμο του έμειναν ενεοί, μην πιστεύοντας πως οι διαδικασίες του κόμματος έχουν πάρει χαρακτηριστικά «Sex and the City». Το reality που εξελίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ με βασικό πρωταγωνιστή τον πρόεδρό του προκάλεσε οργή στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, που συνεδρίαζαν επί ώρες στα γραφεία του κόμματος, καθώς αφήνουν υπόνοιες πως ακόμα μια φορά ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να μετατρέψει μια πολιτική διαδικασία σε προσωπική του υπόθεση με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Και αν για τα μέλη του πάλαι ποτέ ΚΚΕ Εσωτερικού η είδηση του γάμου είχε μόνο πολιτική διάσταση, για τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ μέλη ξύπνησε αναμνήσεις. Δεν πάνε άλλωστε και πολλά χρόνια από τον γάμο της χλιδής του Ακη Τσοχατζόπουλου στο «Four Seasons» του Παρισιού.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως ο κ. Κασσελάκης έχει πάρε δώσε με τα ελληνικά ταμεία, αλλά πως σίγουρα έχει την ίδια ανάγκη για χλιδή, όπως αυτή του παλιού σοσιαλιστή Ακη.


Δείτε επίσης: Επισημοποιήθηκε το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε επίσης: Πολάκης: Αρση ασυλίας μετά τη μήνυση του Μαντά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα