Ο πρόεδρος επιδεικνύει τη βέρα του γάμου του και ο Τάιλερ διαφημίζει βιβλίο για τους γκέι

Ο κόσμος στην Ελλάδα καίγεται και στην Παλαιστίνη υποφέρει, αλλά στον κόσμο του Στέφανου Κασσελάκη υπάρχουν μόνο ο εαυτός του, η προβολή του και λίγο η έγνοια του να κάνει αντιπολίτευση στην εσωτερική αντιπολίτευση.

Ο ίδιος επέλεξε συνειδητά να πολιτευτεί ως ένα αμερικανικό pop idol που ήρθε στην Ελλάδα για να μας «ξεβλαχέψει». Από την πρώτη στιγμή που δήλωσε «παρών» στην κούρσα διαδοχής του ΣΥΡΙΖΑ λες και ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε προμετωπίδα της πολιτικής του πορείας την προσωπική του ζωή.

Σε μόλις έναν μήνα προλάβαμε να τα μάθουμε όλα – ή, μάλλον, σχεδόν όλα: πώς λένε το σκυλί του, πού πίνει τον καφέ του, πού κάνει γυμναστική, πόσο αγαπά τον σύντροφό του, πού πηγαίνει το καλοκαίρι, πού και πότε θα παντρευτεί, πώς λένε την παλιά του σύντροφο, πότε συνειδητοποίησε πως είναι ομοφυλόφιλος και μια σειρά άλλων προσωπικών του δεδομένων που ούτε ο πρωτομάστορας της προβολής της προσωπικής ζωής στον πολιτικό στίβο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είχε διανοηθεί.

Και αφού τα έκανε όλα αυτά και κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής στο reality του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε να δηλώσει το Σάββατο πως ποτέ δεν είχε στόχο να προβάλει την προσωπική του ζωή. «Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα».

Και ενώ ο… αθεόφοβος έκανε αυτή τη δήλωση, λίγες ώρες αργότερα έδειχνε τη βέρα του από τον γάμο του με τον σύντροφό του Τάιλερ (κεντρική φωτό), την ίδια ώρα που ο σύντροφός του διαφήμιζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιβλίο για τους γκέι και bisexual άνδρες. Κοινώς, απίστευτα πράγματα από έναν απίστευτο σταρ που παριστάνει, μέσω Αμερικής, τον πρόεδρο ενός -κατ’ ευφημισμόν πλέον- κόμματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα