Καϊλή: Καταθέσεις πάνω από 500.000 ευρώ και 6 ακίνητα

Πάνω από μισό εκατ. ευρώ είναι οι καταθέσεις της Εύας Καϊλή (κεντρική φωτό) στο Βέλγιο, ενώ έχει και έξι ακίνητα σε Ψυχικό, Θεσσαλονίκη και Βέλγιο.

Η ευρωβουλευτής, που ήταν πολλούς μήνες προφυλακισμένη στο Βέλγιο για το Qatar-gate, το 2021 δήλωσε εισόδημα από την αποζημίωσή της ύψους 108.900 ευρώ, ενώ το εισόδημα από άλλες πηγές ήταν 42.623 ευρώ.

Παράλληλα, κατείχε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια με αξία κτήσης 5.096 ευρώ και αποτίμηση 2.978 ευρώ, ενώ είχε καταθέσεις ύψους 531.000 ευρώ σε τράπεζα του Βελγίου και άλλες 37.639 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες.

Oσον αφορά τα ακίνητά της, έχει δύο κατοικίες στο Ψυχικό, δύο στον Δήμο Αθηναίων, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στο Βέλγιο, ενώ κατείχε τρία επιβατικά Ι.Χ.. Καθόλου άσχημα για την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει με τη Δικαιοσύνη λόγω του γνωστού σκανδάλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα