Με δύο «γραμμές» οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Αναταράξεις φαίνεται πως προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ η τροπολογία Καιρίδη για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτή την εξέλιξη, πιάστηκε στον ύπνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει διχογνωμία και κεντρικοί βουλευτές να εκφράσουν αντίθετες φωνές.

Χαρακτηριστικό της αμηχανίας που επικράτησε στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ τις πρώτες ώρες είναι το γεγονός πως ο μεν Παύλος Χρηστίδης στάθηκε υπέρ της τροπολογίας, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ανοχή που επιδεικνύει στην ακροδεξιά -όπως τη χαρακτήρισε- πτέρυγα του κόμματός του, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχάλης Κατρίνης εμφανίστηκε με… γραμμή Σαμαρά, εκφράζοντας αντιρρήσεις επί του νομοσχεδίου.

«Προφανώς θα πρέπει να υπάρξουν ασφαλιστικές δικλίδες ώστε να μη δοθεί το λάθος μήνυμα. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να δοθεί λύση σε ένα υπαρκτό ζήτημα που υπάρχει, που το ζητούν από όλη τη χώρα» είπε ο Μιχάλης Κατρίνης, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης αρκέστηκε στο να ευχηθεί «καλά ξεμπερδέματα» στη Νέα Δημοκρατία, «καθώς σπείρατε ακροδεξιούς ανέμους και θερίζετε εσωκομματικές θύελλες».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα