«Προσκλητήριο» Βελόπουλου για πρόταση μομφής

Να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο Κυριάκος Βελόπουλος (κεντρική φωτό), ζητώντας επί της ουσίας να αναληφθεί μια κοινή πρωτοβουλία προκειμένου να μπει στοπ στην επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «η αντιπολίτευση η οποία στηρίζει τη Ν.Δ. και μάλιστα ψηφίζει νομοσχέδιο» για το γάμο των ομοφύλων, «που δεν ψηφίζουν οι κυβερνητικοί βουλευτές, καθίσταται θυγατρική της κυβέρνησης. Η Ελληνική Λύση καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής, την οποία η Ελληνική Λύση πρώτη θα υπερψηφίσει, ώστε να εκθέσουν τους δήθεν διαφωνούντες της Ν.Δ. είτε να ρίξουν την επικίνδυνη κυβέρνηση».

«Προδοσία»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «οτιδήποτε άλλο συνιστά προδοσία στους ίδιους τους ψηφοφόρους τους». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριάκος Βελόπουλος προχωρεί σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς κατά τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα απαιτούνται οι υπογραφές τουλάχιστον 50 βουλευτών προκειμένου να υποβληθεί πρόταση δυσπιστίας στην εκάστοτε κυβέρνηση. Ακόμη και αν υποβληθεί τέτοια πρόταση βεβαίως, κατά τον Κανονισμό, πρόταση εμπιστοσύνης δεν μπορεί να γίνει δεκτή, αν δεν εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα