Νέες «σκυλομαχίες» Αδωνη – Πολάκη στη Βουλή

Αναβίωσε για τα καλά η παλιά κόντρα των Αδωνη Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη για τα έργα και τις ημέρες και των δύο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον υπουργό Υγείας να επιμένει να κατηγορεί τον αψύ Σφακιανό για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αναφερόμενος στην έκθεση της Αρχής Διαφάνειας, που έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές και στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Παύλου Πολάκη, ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε: «Η έκθεση έχει διαβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές και αυτές θα κρίνουν. Λένε στην έκθεση ότι η εταιρία security που πλήρωνε ο Πολάκης, με εντολή του -παρά τη διαφωνία της υπηρεσίας, όπως λέει η έκθεση- διακινούσε πλαστά τιμολόγια, που στα νομικά σημαίνει διακίνηση μαύρου χρήματος». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «μια εταιρία έχει πάρει μαύρα χρήματα με έκθεση της Αρχής Διαφάνειας, η υπηρεσία διαφωνούσε και ο Πολάκης έδινε εντολή. Προφανώς, κάποια συναλλαγή υπήρχε εκεί», προειδοποιώντας πως «αυτά θα τα ερευνήσει η Δικαιοσύνη, δεν θα τη γλιτώσει. Οι επόμενες κινήσεις είναι των εισαγγελικών Αρχών».

Ο υπουργός Υγείας, μάλιστα, κλιμάκωσε την επίθεση, λέγοντας για τον Παύλο Πολάκη πως «επειδή διαρκώς γυρίζει και λέει ότι δεν έβαλα το χέρι στο μέλι και οι άλλοι είναι οι διεφθαρμένοι, εγώ πάντα έλεγα πως, όταν κάποιος φωνάζει δυνατά ότι είναι τίμιος, κάτι δεν πάει καλά».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως, δεν απέφυγε να σηκώσει το γάντι, απαντώντας μέσω του προσφιλούς του facebook. «Δίνω απάντηση στα αίσχη και στα ψεύδη του λαδέμπορα Αδωνη Γεωργιάδη! Αυτό είναι το “πόρισμα” που κατέθεσε χθες στη Βουλή. Από το 2020 έχει βγει! Δεν καταλογίζει καμία ευθύνη και, βέβαια, δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη από κανέναν εισαγγελέα» ανέφερε αρχικώς ο Παύλος Πολάκης, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. «“Αδιευκρίνιστε” των 2.200.000 της Novartis, σου έρχεται και η αγωγή που τόλμησες να μιλήσεις σε μένα για “μαύρο χρήμα”, για να μην απαντήσεις για τη δίκη των 23 συνεργατών σου που πήρες μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, ζημιώνοντας 252.000 ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο», ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα