Καρυστιανού: Διέπραξε διπλή ύβριν ο πρωθυπουργός

Αποστομωτικές απαντήσεις από την πρόεδρο του συλλόγου των συγγενών των θυμάτων Τεμπών σε όσους εκ των πολιτικών επιχειρούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους για… σενάρια συνωμοσίας

Αποστομωτικές απαντήσεις σε όλους τους πολιτικούς που επιχειρούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους και επιπλέον κάνουν λόγο για… σενάρια συνωμοσίας και μικροπολιτική έδωσε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης, που σκοτώθηκε στο έγκλημα των Τεμπών, και είναι πρόεδρος του συλλόγου των συγγενών των θυμάτων Τεμπών.

«Μόλις πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Κ. Τριαντόπουλου, ο οποίος κατά τη συνήθη τακτική των πολιτικών προσώπων αποποιείται των ευθυνών του. Κύριοι, δόθηκε μια εντολή μπαζώματος. Ως ελάχιστο για εμάς, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας είναι να δοθεί ένα όνομα για αυτήν την αξιόποινη και υβριστική πράξη. Υπάρχουν εγκλήματα για τα οποία η απόδοση δικαιοσύνης είναι μονόδρομος. Οφείλετε να επιδείξετε σεβασμό στον άνθρωπο, στις αξίες του αλλά και στους νόμους της χώρας που ορκιστήκατε να υπηρετείτε» ανέφερε σε δήλωσή της η μητέρα που έχασε το παιδί της στα Τέμπη.

Τραγικό

Η ίδια θέλησε να σχολιάσει και κάποιες δηλώσεις πολιτικών προσώπων: «Η μία δήλωση αφορά την κυρία Μπακογιάννη, η οποία μας είπε ότι θα έπρεπε να μπούμε στα παπούτσια του κ. Καραμανλή γιατί είναι τραγικό να είσαι υπουργός και να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κυρία Μπακογιάννη, τραγικό είναι να είσαι 19 χρονών, να επιστρέφεις χαρούμενη στο σπίτι σου και να σκοτώνεσαι με τον πιο φρικτό και άδικο θάνατο. Τραγικό είναι να καταδικάζεσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου στον πιο ανείπωτο πόνο και το μόνο που σκέφτεσαι και να παρακαλάς είναι άραγε πόσο σύντομα θα έρθει εκείνη η τελευταία μέρα της ζωής σου που θα σε γλιτώσει από το πένθος και θα ξανασυναντήσεις το χαμένο σου παιδί».

Επίσης, αναφερόμενη στον πρώην υπουργό Μεταφορών, δήλωσε: «Οσο για τον κ. Καραμανλή, δεν νομίζω ότι έχει επηρεαστεί τόσο πολύ η ζωή του. Τουλάχιστον μέχρι τώρα και όταν θέλει να αγκαλιάσει τα παιδιά του, απλά ανοίγει τα χέρια του». Και συμπλήρωσε: «Η επόμενη δήλωση, που τη θεωρώ ύψιστη ύβρη και ως προς το περιεχόμενό της αλλά και ως προς την επιλογή της μέρας που έγινε, αφορά τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας δήλωσε ακόμη μια φορά ότι θα χυθεί άπλετο φως, θα τιμωρηθούν οι ένοχοι και θα καταρρεύσουν οι παράλογες και ψευδείς φήμες, όταν την ίδια στιγμή παίζει παντού βίντεο με τον κ. Τριαντόπουλο, εντολοδόχο του κ. Μητσοτάκη να μας δηλώνει πόσο γρήγορα και πόσο αποτελεσματικά “τακτοποιήθηκε” ο χώρος του εγκλήματος». Στη συνέχεια η κυρία Καρυστιανού ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι είναι ποινικό αδίκημα η αλλοίωση του χώρου εγκλήματος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα