Για το Δελφινάριο οι δηλώσεις Κασσελάκη!

Οι απανωτοί επικοινωνιακοί αυτοσχεδιασμοί του Στέφανου Κασσελάκη, που υπηρετούν μονάχα την εικόνα του χωρίς να εντάσσονται σε κάποιο πολιτικό σχέδιο, ενισχύουν εδώ και κάμποσο καιρό το θλιβερό θέαμα ενός πολιτικού που έχει χάσει -αν διέθετε ποτέ…- την αίσθηση του μέτρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να αντιληφθεί, ώστε να συμπεριφερθεί αναλόγως, ότι είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αντιπροσωπεύει το τέταρτο στη σειρά αξίωμα κατά τη θεσμική τάξη της χώρας. Ο πολιτικός ναρκισσισμός του έχει πλέον γίνει ανυπόφορος και προκαλεί αμηχανία ακόμα και μεταξύ των υποστηρικτών του, οι οποίοι βλέπουν ότι την ώρα που η κυβέρνηση δίνει καθημερινά αφορμές για άσκηση σοβαρής αντιπολίτευσης, εκείνος έχει επιλέξει να αναφέρεται στο περιορισμένου εύρους κοινό των πρωινάδικων, παρουσιάζοντας ως είδηση τις κάλτσες του!

Την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν περάσει με γελοία καμώματα την πύλη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, πρόλαβε να δώσει ακόμα μία συνέντευξη, στον παρουσιαστή Γ. Λιάγκα. Οπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξής του στον Στρατό, διότι ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να συναντήσει την οικογένειά του. Θα επιστρέψει ωστόσο για να τον δει να ορκίζεται… Ανέφερε, ακόμα, ότι δεν θα έχει πρόβλημα αν του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως π.χ. του θαλαμοφύλακα (σ.σ: και τι άλλο να κάνει, αφού δεν θα φέρει όπλο…), αλλά εάν τον ξεχωρίσουν και δεν τον αντιμετωπίσουν όπως τους άλλους νεοσυλλέκτους.

Ερωτηθείς αν θα δεχτεί να καθαρίσει και τη διαβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στη στρατιωτική αργκό, απάντησε το αμίμητο: «Υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η “Καλλιόπη”, να λέγεται “Καλλιόπος” ή “Κούλης”, ξέρω γω». Απίστευτα πράγματα…

Αναφορικά πάντως με την επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ, ξέρει να φυλάγεται αφήνοντας την εκπρόσωπο Τύπου Βούλα Κεχαγιά να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. «Ξέρω και μπορώ να σας το βεβαιώσω, γιατί το άκουσα από το στόμα του, ότι δεν έχει πλέον μετοχές σε καμία εταιρία, το πότε έγινε η μεταβίβαση δεν το γνωρίζω» δήλωσε επιφυλακτικά χθες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα