Διασυρμός live για τον Χρ. Ράπτη

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση πρέπει να βρέθηκε χθες το πρωί στο τηλεοπτικό πλατό του Σκάι ο εκδότης τού iefimerida και συνδαιτυμόνας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Χρήστος Ράπτης (κεντρική φωτό).

Με την ασυλία που έχει όλο το πολιτικό, οικονομικό αλλά και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας, ο κ. Ράπτης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με στόχο να ξεδιπλώσει τις απόψεις και την κριτική του για την πολιτική ζωή της χώρας. Στο σημείο, όμως, που συνέπεσε με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ξέφυγαν και ο ίδιος έγινε ρεζίλι σε όλο το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, ενώ για ώρα ο ίδιος παρίστανε τον αντικειμενικό δημοσιογράφο, όταν η Βούλα Κεχαγιά τού έθεσε τη συνάντηση της Κυριακής στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος έχασε τα λόγια του, μην μπορώντας να αρθρώσει μια σοβαρή απάντηση για το τι δουλειά είχε ένας δημοσιογράφος στο σπίτι ενός εφοπλιστή.

Παρά, μάλιστα, την επίμονη προσπάθεια από τους δύο οικοδεσπότες να τον διασώσουν, ο κ. Ράπτης υπέπεσε σε ακόμα ένα μεγάλο ατόπημα, απειλώντας την κυρία Κεχαγιά πως γνωρίζει κι αυτός από χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, με την ίδια να τον ρωτά αν αυτό συνιστά δημόσια απειλή. Δεν ξέρουμε αν ως επιχειρηματίας ο κ. Ράπτης διαπρέπει, αλλά σίγουρα ως δημοσιογράφος πρέπει να το ξανασκεφτεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα