Υποκλοπές: Ο Ράμμος ενημερώνει Ανδρουλάκη

Στο προσκήνιο επανέρχεται δυναμικά το σκάνδαλο της παρακολούθησης της ιδιωτικής ζωής πολιτικών αντιπάλων, υπουργών, όπως ο Κ. Χατζηδάκης, της στρατιωτικής ηγεσίας, δημοσιογράφων και εκατοντάδων άλλων πολιτών από το «επιτελικό παρακράτος» που λειτουργούσε εν γνώσει του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, στα έγκατα του Μαξίμου.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Ν. Ανδρουλάκης αναμένεται να επισκεφθεί τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση διέταξε την παρακολούθησή του. Ο δρόμος γι’ αυτό άνοιξε διάπλατα μετά την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο την Παρασκευή έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο της Ν.Δ. με τον οποίον απαγορεύτηκε στα θύματα των παρακολουθήσεων να λάβουν γνώση των πληροφοριών που τα αφορούσαν!

«Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου όχι μόνο με δικαίωσε, αλλά αποτελεί και το πρώτο βήμα για να αποκαλύψουμε το παρακράτος των υποκλοπών» δήλωσε χθες ο Ν. Ανδρουλάκης. «Τώρα θα δούμε ποιος φοβάται την αλήθεια, κ. Μητσοτάκη. Το πρωί θα συναντήσω τον κύριο Ράμμο και θα ζητήσω επίσημη και νόμιμη ενημέρωση. Με διαφάνεια και όχι στο παρασκήνιο, όπως μου ζητούσαν για να με κάνουν συνένοχό τους. Θα ήταν πολύ καλό για τη δημοκρατία μας να είχαν κάνει και τα υπόλοιπα θύματα ό,τι έχω κάνει εγώ» πρόσθεσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα