Ο Αυτιάς επιβραβεύτηκε για τις υπηρεσίες του

Δεν τα κατάφερε το 2019, αλλά τα κατάφερε τώρα ο Γιώργος Αυτιάς και χθες ανακοινώθηκε και επισήμως, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ., την οποία εξάλλου υπηρετούσε σθεναρά και με συνέπεια με την εξόχως φιλοκυβερνητική του στάση μέσα από την εκπομπή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς είχε γνωστοποιήσει ήδη την υποψηφιότητά του κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ενωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος. Τότε, η παρουσιάστρια της βραδιάς Μάγδα Τσέγκου είχε αναφέρει πως «ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία όλοι μαζί». Επίσης, έκτοτε εμφανιζόταν συχνά και σε κομματικές εκδηλώσεις. Παρ’ όλα αυτά, με τη δικαιολογία ότι δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητά του, συνέχισε να κάνει εκπομπές μέχρι και το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του.

Χθες, τον δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός για την καθιερωμένη φωτογραφία και αμέσως μετά η Ν.Δ. ανακοίνωσε πως «στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας». Ο ίδιος με δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά» εμφάνισε τον εαυτό του ως μέλος της… Εθνικής Ελλάδος! «Η αποστολή μου στην Ευρωβουλή θα είναι Εθνική Ελλάδος» είπε και τόνισε πως η εντολή που του έδωσε ο πρωθυπουργός είναι «ξέρεις οικονομικά, τράβα μπρος».

«Οταν αγωνίζεσαι για κονδύλια για την Ελλάδα και για την οικονομία της Ελλάδος, δεν λες ότι τα κονδύλια θα ‘ρθούνε για δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, πασοκτζήδες – αγωνίζεσαι για την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι, αν ο λαός με τιμήσει, πάω στις Βρυξέλλες και λειτουργώ για όλους τους Ελληνες. Εγώ φοράω τη φανέλα της Εθνικής. Η εντολή του Μητσοτάκη για μένα είναι εθνική αποστολή» είπε. Με αυτήν του Γιώργου Αυτιά, οι υποψηφιότητες που έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Ν.Δ. ανέρχονται σε 31, ενώ ολόκληρο το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα