Αστειότητες: Η ΕΡΤ «έκοψε» το σποτ της Λατινοπούλου

Σε εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες προέβη η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου, φέρνοντας στο φως τον αποκλεισμό του προεκλογικού τηλεοπτικού σποτ της από τη δημόσια τηλεόραση!

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατήγγειλε τη φίμωσή της από την ΕΡΤ, με το περιστατικό σε κάθε περίπτωση να μην είναι το μοναδικό. Την ίδια ώρα ποικιλοτρόπως έχουν σχολιαστεί στα πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια οι τελευταίες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, στενός συνεργάτης -διετέλεσε γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας επί προεδρίας Σαμαρά- του πρώην πρωθυπουργού, όχι μόνο έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση της Φωνής Λογικής, αλλά φωτογραφήθηκε κιόλας με την πρόεδρο του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου, στέλνοντας μήνυμα προς τη Ν.Δ.! «Ναι… Με την Αφροδίτη! Για τους κομπλεξικούς και ζηλιάρηδες» έγραψε μάλιστα σε ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με κοινή φωτογραφία τους.
Ολα αυτά, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες και τα σχόλια πως ο Μεσσήνιος πολιτικός έχει επιλέξει να κρατήσει διακριτές αποστάσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξάλλου και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φροντίσει να μη δώσει το «παρών» προεκλογικά στα μεσσηνιακά εδάφη. Πρόκειται για μια επιλογή η οποία έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως ακόμη και από τα «γαλάζια» στελέχη…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα