Το απίστευτο δώρο για τα γενέθλια του Jackie Chan

Η καλλιτέχνης Red Hong Yi αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον διεθνούς φήμης ηθοποιό Jackie Chan με αφορμή τα γενέθλια του, κάτι που της έδωσε και το προνόμιο μιας συνάντησης μαζί του!

Η Red Hong Yi έφτιαξε ένα πορτραίτο με 64.000 Chopsticks και σύρμα μόνο και μάλιστα δηλώνει ότι πέρασε ένα μήνα σχεδόν για να μπορέσει να τα μαζέψει από καφετέριες, περίπτερα και εργοστάσια στο Zhejiang και το Πεκίνο.

Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει chopsticks γιατί είναι σύμβολο του κινεζικού πολιτισμού και γιατί ο Jackie έχει χρησιμοποιήσει chopsticks στις ταινίες του και παρουσίασε το έργο της στις 6/4/ 2014 μία μέρα πριν τα γενέθλια του. Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και ο παγκοσμίου φήμης Jackie Chan μάλλον το χάρηκε ιδιαίτερα όπως φαίνεται και στο βίντεο!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα