Αποπνικτική ήταν για ακόμη μία φορά η ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας. Στην… καθιερωμένη πλέον επιδρομή τους, αντιεξουσιαστές προκάλεσαν επεισόδια και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών, μετατρέποντας κατά την προσφιλή τους συνήθεια τους δρόμους της πρωτεύουσας σε πεδίο μάχης.
Οι δράστες πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων με μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, ενώ η ένταση στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων κράτησε έως τα ξημερώματα του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν και ξεκίνησαν οι επιθέσεις στη συμβολή της Πατησίων με την Τοσίτσα, έως και τις 4 τα ξημερώματα, οι κουκουλοφόροι μεταφέρονταν περιμετρικά των Εξαρχείων και εκτόξευαν βόμβες μολότοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι «απαντούσαν» κάνοντας χρήση χημικών.
Οι νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις στις οδούς Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας, Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, ενώ παράλληλα έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Από τα νέα επεισόδια δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ την ίδια στιγμή οι άνδρες της Αστυνομίας δεν προχώρησαν σε καμία προσαγωγή.



