ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτη 07.05.2019

Ψινάκης έφη: «Μου ρίχνουν λάσπη γιατί είμαι σελέμπριτι». Ε, ναι, μωρέ. Αυτή τη σκορδοκαΐλα είχε ο κόσμος. Τον λαό δεν τον άφηνε να κοιμηθεί το του Ψινάκη τρόπαιον διασημότητος. Γι’ αυτό ο Ψινάκης από επώνυμος κατήντησε δυσώνυμος. Επειδή είναι σελέμπριτι, όχι επειδή κάηκαν 101 άνθρωποι στο Μάτι. Οι απανθρακωμένοι είναι λεπτομέρεια, μωρέ. Ακόμα κι αν ήταν επώνυμοι κάποιοι, σίγουρα δεν είχανε την γκλαμουριά Ψινάκη. Αυτή μας απασχολεί. Η γυαλάδα. Από ζήλια θέλουμε να τη θαμπώσουμε.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκονται η γκλαμουριά, η επίδειξη, τα «χρυσή μου», τα «μωρή κουλή» και τα αποδέλοιπα από τα αποθέματα των καλιαρντών που ξερνάει κάθε τόσο ο Ψινάκης. Αυτός και μόνο αυτός είναι το ζήτημα, όχι οι ζωές των ανθρώπων.

Ο αντίλαλος Ψινάκη στα ΜΜΕ μάς νοιάζει, όχι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ψινάκης ήταν άφαντος την ώρα του χαμού κι ότι παραμύθιαζε τον κόσμο λέγοντας πως κάηκε η βίλα του (ενώ είχαν καεί δέντρα και θάμνοι στον μαντρότοιχο).

Λένε ότι η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων «αποδοκίμασε» τις απειλές που εκτοξεύθηκαν κατά των δικαστών από τον Ρουβίκωνα, τις χαρακτήρισε «φασιστικές» και ζήτησε την προστασία του κράτους. Τρία στα τρία λάθος από την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων!

Οι δικαστές εφαρμόζουν τους νόμους, δεν αποδοκιμάζουν ή επιδοκιμάζουν. Νόμοι υπάρχουν για αυτές τις περιπτώσεις και οι δικαστές εφαρμόζοντάς τους μπορούν να τυλίξουν όσους απειλούν σε μια κόλλα χαρτί. Γιατί δεν το πράττουν;

Επίσης, η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν είναι φασίστες οι Ρουβίκωνες αλλά κομμουνιστές, αναρχικοί και εν γένει αριστερίζοντες. Γιατί αποφεύγουν τη λέξη;

Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων θεωρεί ιερή αγελάδα την Αριστερά; Στο φασματοσκόπιο του κακού που διαθέτει η εν λόγω Ενωση δεν υπάρχει Αριστερά και κομμουνισμός;

Τέλος, η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν είναι ενήμερη για την ευμενή αντιμετώπιση της αριστερής τρομοκρατίας από το κράτος; Γιατί ζητάει τη βοήθειά του; Σε άλλο κράτος ζουν οι δικαστές, όχι στην Ελλάδα;

Αν θέλει η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων να κάνει κάτι ουσιαστικό, ας νουθετήσει τα μέλη της να κάνουν τη δουλειά τους – υποδεικνύοντας ως πρότυπα τους γενναίους και έντιμους πατριώτες Ιταλούς δικαστές που τόλμησαν να αντιμετωπίσουν και τη Μαφία και τους διεφθαρμένους πολιτικούς της χώρας τους και νίκησαν!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Κορυφαίες Ειδήσεις