ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρα 15.07.2019

➥ Το πολιτικό σύνθημα της εβδομάδος προέρχεται από τον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη, ο οποίος είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά πως αυτό που άφησαν οι συριζαίοι στο γραφείο του ήταν δύο κατσαριδοφωλιές!

➥ «Κάνουμε απολύμανση τώρα και βλέπουμε…» σχολίασε ο κ. Μηταράκης. Αυτή τη φράση είτε τη σκέφτονται είτε τη λένε ανοιχτά αρκετοί μπαϊλντισμένοι πολίτες που ανήκουν στη «σιωπηρή πλειοψηφία».

➥ Οποτεδήποτε αποχωρεί μία κυβέρνηση… αριστεροτέτοια για να έλθει οτιδήποτε σε δεξιοκάτι, ο νους πάει στην απολύμανση. Κάπως έτσι σκέφτηκε το εκλογικό σώμα: Ας κάνουμε απολύμανση τώρα και βλέπουμε…

➥ Οι κατσαρίδες πάντως είναι πολύ πιο ισχυρές απ’ όσο νομίζαμε, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα και με επιστημονική έρευνα. Σιγά σιγά συνηθίζουν τα φλιτ με τα οποία ψεκάζονται από κατατρομαγμένους ιδιοκτήτες οικιών, δικαιώνοντας έτσι τη φήμη τους ότι θα είναι τα μοναδικά όντα που θα επιβιώσουν ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος.

➥ Στην περίπτωση των κατσαρίδων δεν πιάνει τίποτα εκτός από την πατροπαράδοτη παντόφλα! Ο αντίπαλός τους πρέπει να επιστρατεύσει όσα αποθέματα θάρρους διαθέτει για να κάνει το «ζμπανγκ» και «σπλατς» και να απαλλαγεί από την παρουσία τους.

➥ Στην περίπτωση της Αριστεράς η μοναδική παντόφλα που μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί είναι ιδεολογική. Επί δεκαετίες έχει αφεθεί η κατάσταση ανεξέλεγκτη και η Ελλάδα μετατράπηκε σε κατσαριδοφωλιά του υπαρκτού παραλογισμού. Υπάρχει μονόλογος των μαρξιστόπληκτων δίχως να επιτρέπεται ο αντίλογος.

➥ Δείτε, για παράδειγμα, τις συμμορίες των τραμπούκων που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια, οι οποίοι δεν αφήνουν κανέναν, έστω και «δεξιοφανή», να αρθρώσει κουβέντα εναντίον της «ιερής αγελάδας» της Αριστεράς και των «αγώνων» που έχει κάνει (υποτίθεται υπέρ της Ελλάδας, αλλά στην ουσία εναντίον της).

➥ Η λύση της ιδεολογικής παντόφλας περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες εκδόσεις βιβλίων, περιοδικών, αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, δημοσίευση σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρεμβάσεις και διατύπωση επιχειρημάτων σε τηλεοράσεις, ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδικτυακές εκπομπές.

➥ Και μία παρατήρηση πραγματολογικού, εντομολογικού, αλλά και ελαφρώς ιστορικού περιεχομένου: Είναι αλήθεια ότι δεν φημίζεται η ροζουλί Αριστερά για τις επιδόσεις της στον ευγενή στίβο της προσωπικής υγιεινής. Λίγο σαπουνάκι, λίγο σαμπουάν, ζεστό νεράκι και θα δείτε, σύντροφοι, ότι οι κατσαριδοφωλιές θα μειωθούν δραστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
Advertisement 3

Κορυφαίες Ειδήσεις