ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 23/12/2020

➥ Ο ιός μεταλλάχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα που έφυγε από την Ε.Ε. Η μετάλλαξη βρήκε ξεμοναχιασμένους τους Εγγλέζους αλλά και τους Αφροασιάτες που τείνουν να γίνουν πλειονότητα στην Αλβιώνα και τους κοπάνησε αλύπητα. Εμείς, που κουρνιάζουμε στην ποδιά της Μέρκελ, μένουμε ασφαλείς.

➥ Μεγάλη η δυσαρέσκεια για τα εμβόλια που θα μας στείλει με το… σταγονόμετρο ο «κολλητός» του Κούλη και συμπατριώτης μας Αλβέρτος Μπουρλά.

➥ Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά στις 21 Δεκεμβρίου: «Η Ελλάδα, παρά την υποτιθέμενη άριστη προσωπική σχέση Μητσοτάκη – Μπουρλά, αρχικά θα λάβει 300.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να εμβολιαστούν μόλις 150.000 Eλληνες, ενώ η γερμανική κυβέρνηση, η οποία δεν διαφημίζει σχέσεις, φιλίες και άλλα… ρομαντικά, προχώρησε μονομερώς σε διμερή συμφωνία με τις εταιρίες Pfizer και BioNTech για επιπλέον 30.000.000 εμβόλια».

➥ Μάλλον η κυβέρνηση δεν το έχει δει σωστά το θέμα και ο πρωθυπουργός δεν αξιοποιεί πλήρως το οπλοστάσιο των προσωπικών σχέσεών του. Αντί για τον Μπουρλά, καλύτερα να βάλουμε μέσο τον Μιχάλη Χριστοφοράκο!

➥ Και ο Χριστοφοράκος στη Γερμανία βρίσκεται, στο Μόναχο διαμένει. Η «ατμομηχανή» της Ε.Ε. τον καλοδέχτηκε και του προσέφερε άσυλο από εμάς τους «κακούς», που υποτίθεται ότι τον κυνηγούσαμε (για τα μάτια του κόσμου, δηλαδή των ψηφοφόρων).

➥ Αφού, λοιπόν, έχει τόσες άκρες ο κ. Χριστοφοράκος στο γερμανικό κατεστημένο, μπορεί να μεσολαβήσει στην κυρία Μέρκελ να μας στείλει μερικές ντάνες, παλέτες και φορτία από τα 30.000.000 εμβόλια, που θα προμηθευτεί από τη Pfizer.

➥ Ας δοκιμάσει ο κ. Μητσοτάκης να τον καλέσει τον παλιό τον φιλαράκο του και να του ζητήσει αυτό το μικρό χατιράκι για την πατρίδα. Πού ξέρεις; Μπορεί να ανταποκριθεί. Οι παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα