Cat woman η Κατερίνα Παπουτσάκη

Ποιοι είδαν την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Hotel Amour»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα καλύτερά της! Πρεμιέρα για το μιούζικαλ «Hotel Amour», το οποίο σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη και πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη, που κάνει στη σκηνή μια άκρως ερωτική εμφάνιση!

Σμαράγδα Καρύδη

«Είμαι πολύ χαρούμενη που δουλεύω μαζί της, αυτή τη φορά με αυτή την ιδιότητα. Σε κάθε συνθήκη είναι η Σμαράγδα. Γιατί οι άνθρωποι κάτι μπορεί να παθαίνουν όταν αποκτούν μια δύναμη παραπάνω» ανέφερε μετά το τέλος της παράστασης η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πάνος Κατσαρίδης, Νατάσα Θεοδωρίδου

Το πρωτότυπο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη έκανε επίσημη πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ. Πλήθος ηθοποιών αλλά και δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές. Εκεί βρέθηκε και η Δανάη Μιχαλάκη, σε μια σπάνια έξοδό της, αφού ήθελε να στηρίξει τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στη σκηνή

Η «Espresso» όμως στα φουαγιέ πέτυχε αρκετούς επώνυμους όπως τη Λήδα Ματσάγκου, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον Μάνο Μαγιάτη με τη σύζυγό του Χριστίνα, τη Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πάνο Κατσαρίδη, τη Μαριάννα Κιμούλη και Βασίλης Μιλιώνης, και άλλους που «ξεναγήθηκαν» στο Hotel Amour από τους ερωτευμένους ένοικους την Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Χαρά Κεφαλά, Ιβάν Σβιτάιλο, Φοίβο Ριμένα, Γιλμάζ Χουσμέν, Βασίλη Μηλιώνη και Αλεξάνδρα Κολαΐτη.

Η Μαριάννα Κιμούλη και ο Βασίλης Μιλιώνης με μια φίλη του
Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου

Πηγή: Εφημερίδα Espresso








Advertisement 3
spot_img

Ροή ειδήσεων








spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ