Η Καινούργιου αποκάλυψε ότι είναι σε διαδικασία σύναψης συμφώνου συμβίωσης με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Τα… μιλήσανε, τα συμφωνήσανε

Σε διαδικασία σύναψης συμφώνου συμβίωσης με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, τον επιχειρηματία κέντρων εστίασης Παναγιώτη Κουτσουμπή, βρίσκεται η ωραία Κατερίνα Καινούργιου! Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η δημοφιλής παρουσιάστρια στον αέρα της πρωινής της εκπομπής στον Alpha «Super Kατερίνα», μιλώντας για την πορεία της σχέσης της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ότι βρίσκεται σε διαδικασία σύναψης συμφώνου συμβίωσης με τον σύντροφό της. Η αποκάλυψη ήρθε μετά τις σχετικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην Κύπρο.

«Ο Γρηγόρης, όσες φορές τον έχω πετύχει, είναι πάντα με τη Νάνσυ Αντωνίου. Είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι, περνάνε τέλεια, λατρεύει ο ένας τον άλλον, είναι σαν παντρεμένοι. Και εγώ τώρα σε διαδικασία συμφώνου είμαι. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι για να θες να κάνεις σύμφωνο συμβίωσης. Αρχικά, οτιδήποτε και να σου συμβεί, τον πρώτο λόγο με το σύμφωνο συμβίωσης θα τον έχει ο άνθρωπος που μένετε μαζί και όχι οι γονείς σου» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος με τη συνέντευξη του Αρναούτογλου.

«Σκέψου να είσαι με τον άνθρωπό σου, να συζείς, να έχεις ένα παιδί και να μην μπορεί να πάρει μια απόφαση; Για αυτό χρειάζεται σύμφωνο συμβίωσης, αν δεν γίνει πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Οσον αφορά τον γάμο ως διαδικασία, η Κατερίνα είπε: «Είμαι 40 ετών, δεν ονειρεύομαι πλέον το νυφικό στον γάμο. Μικρή το ονειρευόμουν, αλλά τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια λέω “με νοιάζει αρχικά να είμαι καλά”. Να κάνεις ένα ωραίο πάρτι για τους δικούς σου, μέχρι εκεί. Σου φεύγει, το ξεπερνάς λίγο όλη αυτή τη διαδικασία του γάμου» παραδέχτηκε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Πάντως, η παρουσιάστρια, με αφορμή τις εικόνες από τους μικρούς μαθητές της 28ης Οκτωβρίου, μοιράστηκε και τις σκέψεις της για τους γονείς που καμαρώνουν τα παιδιά τους, τονίζοντας πως και η ίδια ανυπομονεί να γίνει μητέρα. «Ενα πράγμα για το οποίο ανυπομονώ όταν γίνω μανούλα και είναι πάρα πολύ ωραίο, είναι το να καμαρώνεις το παιδάκι σου όταν λέει το ποίημα στις εθνικές εορτές. Νομίζω είναι μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας τα δύο αδέρφια να κρατούν τη γαλανόλευκη σημαία. Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει πει επισήμως από την εκπομπή της ότι είναι έγκυος.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso









spot_img

Ροή ειδήσεων









spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ