Στην καταγγελία ότι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων και προσαγωγών που κάνουν στο πλαίσιο της πορείας για την 17η Νοεμβρίου 1973, προσήγαγαν και τον γραμματέα της ΠΑΣΠ, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ ζητά την απάντηση της κυβέρνησης ως προς το ποιος έχει δώσει εντολές για «τυφλές προληπτικές προσαγωγές» και με ποιο στόχο, με αφορμή προληπτική προσαγωγή του γραμματέα της ΠΑΣΠ Παντείου, όπως αναφέρει.
Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση του:
«Απίστευτο και όμως αληθινό. Εν έτει 2025 η Ελληνική Αστυνομία προσήγαγε προληπτικά τον γραμματέα της ΠΑΣΠ Παντείου ενώ μετέφερε καρέκλες, χωρίς να υπάρχει καμία ύποπτη συμπεριφορά. Ποιος έχει δώσει εντολές για τυφλές προληπτικές προσαγωγές; Ποιον στόχο υπηρετούν; Αναμένουμε την απάντηση της κυβέρνησης».