Αλλη μία εκπομπή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το 2026! Η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha, μια τηλεοπτική αξία που επιβεβαιώνεται καθημερινά εδώ και μία δεκαετία.

Λογικό είναι πως ο σταθμός θα ήθελε να την αξιοποιήσει και σε κάποιο επιπλέον project! Το θέμα για την περαιτέρω αξιοποίηση της Σταματίνας ανακύπτει κάθε φορά που η παρουσιάστρια ανανεώνει το συμβόλαιό της με το κανάλι και αρχίζουν οι διερευνητικές συζητήσεις.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις φήμες που τη θέλουν να αποκτά σύντομα και δεύτερη εκπομπή, είπε: «Προς το παρόν δεν υπάρχει προγραμματισμός για δεύτερη εκπομπή παράλληλα με το “Happy day”. Υπάρχει όμως στο πλάνο. Θέλουμε να κάνουμε και κάτι ακόμα. Με τον σταθμό υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, εκτίμηση, θαυμασμός και, όταν υπάρξουν ιδέες, θα τις συζητήσουμε».

Πάντως στη μιντιακή αγορά είχε ακουστεί ότι η Σταματίνα θέλει να κάνει μια βραδινή εκπομπή σαν και αυτή που έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, στην οποία εμφανίζονται σταρ της δημόσιας σφαίρας με έντονη εξομολογητική διάθεση.
Πηγή: Εφημερίδα Espresso


