Σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού από το μέσο του μηρού προχώρησαν οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που υπέστη 52χρονη γυναίκα μετά από παράσυρση από νταλίκα.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο, όταν η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης, η αρχική εικόνα της ασθενούς κατά την άφιξή της δεν αποτύπωνε πλήρως τη σοβαρότητα των τραυμάτων της. Ωστόσο, μετά από λεπτομερή ιατρικό έλεγχο, διαπιστώθηκε η έκταση των βλαβών στο κάτω άκρο, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση για άμεσο ακρωτηριασμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή της.
Η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία λόγω της σοβαρότητας των κακώσεων και του κινδύνου επιπλοκών.



