Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύο σοβαρά τροχαία που τον έχουν σημαδέψει.
Στην αρχή της κουβέντας τους, αποκάλυψε πως του έχουν συμβεί αρκετά τροχαία, ενώ δύο από αυτά ήταν τα πιο σοβαρά: «Έχω πάθει πολλά τροχαία και δύο δυνατά. Οδηγώ μηχανή και το 2006 είχα το πρώτο σοβαρό ατύχημα και το 2023 είχα το δεύτερο. Παρόλο που είχα αυτά τα ατυχήματα δεν σταμάτησα να οδηγώ μηχανή».
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς πρόσθεσε: «Τότε που έπαθα το τροχαίο έπαιζα σε παιδικό στο Μέγαρο Μουσικής και με το που τελείωνε η παράσταση έφευγα τρέχοντας να πάω στο Χορν για άλλη παράσταση. Αν δεν είχα τη μηχανή δεν θα έφτανα ποτέ στην ώρα μου. Όταν έπαθα το δεύτερο ατύχημα, ο γιος μου ήταν μωρό. Έκανα να πιάσω το παιδί μου δύο μήνες, δεν με πλησίαζε γιατί με έβλεπε συνέχεια ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο αλλά στο σπίτι. Είχε συνηθίσει τον μπαμπά αλλιώς και εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».


