Η Τίνα Μεσσαροπούλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στη χθεσινή επίσκεψη που έκανε με τον σύζυγό της, Γιώργο Μυλωνάκη, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Μετά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο σύζυγός της, η επιστροφή τους στον Ευαγγελισμό έγινε για να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που έδωσαν, ενώ το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο.
Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Βλέποντας τα πλάνα, ενώ έζησα τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, μπαίνοντας μέσα δεν αισθάνθηκα ούτε λεπτό στεναχώρια. Μόνο αγάπη, ευγνωμοσύνη και απεριόριστη χαρά για αυτό που ζήσαμε».
Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Μας συγκινήσατε χθες με τα πλάνα, γιατί θυμηθήκαμε όλα αυτά τα πρωινά-μεσημέρια που ήμασταν εκεί στο πλευρό σου και εσύ βέβαια ήσουνα συνέχεια. Και πώς γυρίσατε νικητές, όρθιος και ο Γιώργος και εσύ στο πλευρό του για να ευχαριστήσετε τους νοσηλευτές και τους γιατρούς.
Μακάρι όλοι οι άνθρωποι που δίνουν μία μάχη να βγαίνουν νικητές. Πάντως αυτό που βιώσαμε εμείς εκεί είναι ότι οι Έλληνες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες στο σύστημα, καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες και για αυτό αξίζουν πολλά μπράβο όλοι αυτοί οι άνθρωποι».
«Και αυτό ήταν το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί φεύγοντας για τη Γερμανία, τους είχα υποσχεθεί ότι θα γυρίσουμε όρθιοι. Και το κάναμε. Το κάναμε σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Του ‘δειξα και το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν. Θυμόταν τη στιγμή που φεύγαμε από τον Ευαγγελισμό και κάποιες αχνές εικόνες, αλλά εύχομαι όλοι όσοι νοσηλεύονται να βγουν από εκεί μέσα το συντομότερο δυνατό όρθιοι, όπως ακριβώς έφυγε ο Γιώργος και γύρισε» απάντησε αμέσως μετά η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε όρθιος στον Ευαγγελισμό για να ευχαριστήσει τους γιατρούς του

