Ο Ολυμπιακός να παίξει χωρίς φόβο και 100% συγκεντρωμένος – Το σχόλιο πριν τη μάχη με την Μπαρτσελόνα

Το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, είναι από αυτά που οι ποδοσφαιριστές πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα να χαίρονται! Δεν έχεις τη δυνατότητα να παίζεις κάθε μέρα με μια τέτοια ομάδα.

  • Σχολιάζει
    ο Γιώργος Σηφάκης

Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ πρέπει λοιπόν αρχικά να μπουν στο γήπεδο σαν σε γιορτή και, μόλις ξεκινήσει το ματς, να το δουν σαν αρένα. Να γνωρίζουν ότι πρέπει να πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις και ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν ούτε δευτερόλεπτο, αν θέλουν να πάρουν κάτι από τη σημερινή «μονομαχία». Αυτή είναι ωμά η πραγματικότητα.

«Κυρίως πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να τα δώσουμε όλα. Αν δεν το κάνουμε, τότε νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Εχουμε δει ότι μπορούμε να παίξουμε στα ίσα απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Ελπίζουμε αύριο (σ.σ.: σήμερα) να δείξουμε παρόμοια εικόνα με το παιχνίδι με την Αρσεναλ».

Τα λόγια του Ντάνι Γκαρθία περιγράφουν ακριβώς πώς πρέπει να αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός. Θέλει πολύ πάθος και καθόλου φόβο. Να κοιτάξει την Μπαρτσελόνα στα μάτια και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του.

Οι Ισπανοί δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Εχουν αρκετά προβλήματα και φαίνεται από την πορεία τους σε όλες τις διοργανώσεις. Βέβαια, από την Παρί, την πρωταθλήτρια Ευρώπης έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική και στο ισπανικό πρωτάθλημα παίζουν, όχι στο ελληνικό. Οπότε και οι… στραβές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Μπαρτσελόνα είναι το απόλυτο φαβορί στη συνάντηση και οι «ερυθρόλευκοι» για να έχουν τύχη πρέπει να κάνουν ματσάρα και ο αντίπαλος να βρεθεί σε άσχημη βραδιά.

Το προβληματικό για μένα είναι ότι ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση το ματς με την Αρσεναλ, όπου έκανε πολύ καλό παιχνίδι, έστω κι αν έχασε, δεν θέλγει με την απόδοσή του – το αντίθετο, θα έλεγα. Η εικόνα του είναι προβληματική, ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου οι αντίπαλοί του είναι αρκετά σκαλοπάτια πιο κάτω, με εξαίρεση τους τρεις μεγάλους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο ματς με τη Λάρισα, όπου ο Μεντιλίμπαρ είπε επική ατάκα: «Αν παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο θα φάμε οκτώ γκολ». Αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο 200% για να πάρει απόψε βαθμό ή βαθμούς.







Advertisement 3
spot_img

Ροή ειδήσεων







spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ