Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τον Φακούντο Πελίστρι (κεντρική φωτό). Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός υπέστη νέα θλάση και θα μείνει ξανά εκτός δράσης. Ο Παναθηναϊκός βλέπει τον παίκτη του να τίθεται νοκ άουτ για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
- Από τον Θοδωρή Λινάρδο
Αυτή τη φορά, μάλιστα, με τραυματισμό στο άλλο πόδι, γεγονός που δημιουργεί έναν επιπλέον αγωνιστικό πονοκέφαλο στον Μπενίτεθ και κατ’ επέκταση στο τεχνικό επιτελείο. Η απουσία του Πελίστρι έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο, με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, που απαιτούν σαφέστατα βάθος και λύσεις στο ρόστερ.
Ο 24χρονος εξτρέμ είχε ταξιδέψει με την αποστολή της Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όμως επέστρεψε στην Αθήνα με ενοχλήσεις και αποχώρησε πρόωρα από τις διεθνείς υποχρεώσεις του. Προτού καν προσδιοριστεί η σοβαρότητα της νέας θλάσης, πρόκειται για διαφορετικό τραυματισμό από τον προηγούμενο, που τον είχε κρατήσει εκτός από τις 28 Αυγούστου έως και το πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Η επιστροφή του συνδυάστηκε από την αρνητική εξέλιξη που αφήνει τον Παναθηναϊκό χωρίς ακόμα μία σημαντική μονάδα στην επίθεση. Τα καλά νέα, ωστόσο, έχουν να κάνουν με τους Ντέσερς, Καλάμπρια και Κώτσιρα, οι οποίοι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής προπόνησης. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας του, ο Ρενάτο Σάντσες αρκέστηκε σε ατομικό, ενώ ο Μπενίτεθ προπόνησε την ομάδα δίνοντας έμφαση στην τακτική εν όψει Πανσερραϊκού.


