Κόκκινος για πάντα
Εριξε άγκυρα… στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί!
- Aπό τον Θοδωρή Λινάρδο
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επέκταση του συμβολαίου του Μαροκινού επιθετικού, μέσα από ένα βίντεο όπου επισκέπτεται το μουσείο του συλλόγου με τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί βλέπουν τις στιγμές από την ιστορική κατάκτηση του Conference League τη σεζόν 2023/24. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ελ Κααμπί έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, ρίχνοντας… άγκυρα στο λιμάνι του Πειραιά.
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, ενώ παίζει αύριο σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, κλείνει και την υπόθεση του Στέφαν Ντε Φράι. Οι «ερυθρόλευκοι» τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκαν με την πλευρά του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού και συγκεκριμένα με τον ατζέντη του, Φέντε Παστορέλο, ο οποίος βρέθηκε πίσω και από την περίπτωση του Μεχντί Ταρέμι όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός πιέζει για να τελειώσει άμεσα το θέμα του έμπειρου αμυντικού. Ο Ντε Φράι δεδομένα ψάχνει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο.
Ο Ολυμπιακός έχει προτείνει συγκεκριμένη προσφορά, αλλά εφόσον ο παίκτης είναι θετικός να μετακομίσει στην Ελλάδα, τότε στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να καλύψουν τις διαφορές, εάν αυτές υπάρξουν. Ο Ντε Φράι διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ιντερ, στην οποία αγωνίζεται από το 2018, ενώ τη φετινή σεζόν μετρά 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 895 λεπτά συμμετοχής.
Συνολικά με τους «νερατζούρι» ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά 292 συμμετοχές με 13 γκολ και 8 ασίστ. Παράλληλα, τα τελευταία 14 χρόνια αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Ολλανδίας, έχοντας καταγράψει 77 συμμετοχές και 4 γκολ με τους «οράνιε». Ο υψηλόσωμος (1,89 μ.) στόπερ έχει μακρά εμπειρία και σε άλλους συλλόγους, αφού έχει παίξει 154 φορές (6 γκολ, 4 ασίστ) για τη Φέγενορντ και 118 φορές (10 γκολ, 5 ασίστ) για τη Λάτσιο.


