Τράβα μου μια νέα ταινία ΙΙ

Πόση έμπνευση μας δίνει αυτός ο λουλουδόκοσμος της πολιτικής… Χρεώνει κάτι παραπάνω (περίπου 400 δισ.), αλλά παίρνουμε πρώτο πράμα!

Από τον
Παναγιώτη Λιάκο

Ακολουθούν κι άλλες προτάσεις προς παν ενδιαφερόμενο υπουργείο, που θα θελήσει να μας τα σκάσει, για ταινίες που θα σπάσουν ταμεία.

Ε, κι αν δεν σπάσουν τα ταμεία των σινεμάδων, θα ραγίσουν τα κρατικά. Κάτι είναι κι αυτό. Πάρτε χαρτί, μολύβι και σημειώστε ποια ταινία θέλετε να χρηματοδοτήσετε και με ποιο ποσόν: 

«Ο Βαλιτσοκυνηγός». Βιντεοκωμωδία. Πρωταγωνιστής θα είναι κάποιος που λύνει και δένει και στο κόμμα και στο κράτος. Θα είναι στιβαρός, γάτουλας και δυνατός, όπως ο Θεόδωρος Τσουκάτος.

Προσοχή: Δεν θα παίζει ο ίδιος, διότι η ταινία θα περιλαμβάνει και εξωτερικά γυρίσματα, και φοβούμεθα μην τυχόν πουντιάσει. Θα παίζει κάποιος που θα του μοιάζει. Κυνηγοί ταλέντων ήδη έχουν ξαμοληθεί στις ρούγες για να βρουν κατιτίς τέτοιο.

Επανερχόμεθα στο θέμα: Αυτός ο ρομαντικός ζεν πρεμιέ (θα φαίνεται κούκλος σε όλες τις ανύπαντρες συναγρίδες, αλλά και σε όλες τις παστωμένες ρέγκες που έχουν μείνει στα ράφια των παντοπωλείων) θα προσπαθεί να οικοδομήσει τον σοσιαλισμό.

Επειδή η οικοδομή είναι σκληρή δουλειά και θέλει μπράτσα από ατσάλι, ο σοσιαλιστής δουλευτής θα επιδίδεται σε καθημερινή γυμναστική, μεταφέροντας βαλίτσες με μετρητά από πολυεθνικές εταιρίες (που ενδιαφέρονται για τον μετασχηματισμό της κοινωνίας προς το εκσυγχρονιστικότερον) στο κόμμα του, το οποίο, παρότι αφιλοχρήματο και άσπιλο, έχει ανάγκες!

Η ταινία θα έχει σασπένς, αλλά καλό τέλος. Κανείς δεν θα πάει φυλακή, διότι ακόμα και στην ταινία η Δικαιοσύνη θα είναι ελληνικού τύπου -ανεξάρτητη-, και γι’ αυτό θα της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. 

«ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, χώρα χαλιφάτο». Επική ταινία. Ενας θείτσος με μουστάκι -φτυστός ο Ερντογάν-, ένας δισεκατομμυριούχος μπαρμπούλης σαν τον Σόρος, δέκα εκατομμύρια κορόιδα, 300 εκλεγμένοι κομπάρσοι και αναρίθμητες λάντζες κατάμαυρες, σαν το μέλλον της Ελλάδας, συνθέτουν μια υπερπαραγωγή ισλαμικού εποικισμού, όμοια της οποίας έχει να ματαδεί η χώρα από την εποχή του Μεχμέτ Β΄ του Πορθητή – με τη διαφορά ότι τώρα οι έποικοι είναι άοπλοι…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα