Ρουκέτα από Ραγκούση για Κυριάκο – Μαρινάκη!

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «δόλιο πολιτικό σχέδιο» για χειραγώγηση του Κινήματος ΑλλαγήςΓια «δόλιο πολιτικό σχέδιο» καταγγέλλει με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με… χρηματοδότη τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

«Επειδή δεν είμαστε όλοι στην πολιτική εξαγορασμένοι, όχι μόνο εξακολουθώ να το πιστεύω, αλλά πλέον υποχρεούμαι να προχωρήσω κι ένα βήμα πιο πέρα, φωτίζοντας ένα δόλιο πολιτικό σχέδιο» ανέφερε και συνέχισε: «Ο κ. Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνοντας καθημερινά και απροκάλυπτα μέσα από τα “Νέα” και το “Βήμα”. Ως γνωστόν, πρόκειται για δύο ιστορικές εφημερίδες που έχουν μια ειδική σχέση, ιδίως με τις μεγάλες ηλικίες ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Οποιος λοιπόν δεν προωθεί την ιδέα της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη λοιδορείται και συκοφαντείται με τίτλους του τύπου “δούρειοι ίπποι”, “5η φάλαγγα”». 

Ο κ. Ραγκούσης μίλησε για «βαρύτατες προσωπικές προσβολές και προσπάθεια εκφοβισμού», συμπληρώνοντας ότι «ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσοι δεν είμαστε ελεγχόμενοι δεχόμαστε διαρκώς αήθεις επιθέσεις από συγκεκριμένους δήθεν δημοσιογράφους του ΔΟΜ -ευτυχώς υπάρχουν και αληθινοί δημοσιογράφοι στον ΔΟΜ- σε συντονισμό με τον ακροδεξιό Αδωνι Γεωργιάδη». «Πρόκειται για μια πρωτοφανή κατάσταση, για μια οργανωμένη μεθόδευση» υπογράμμισε.

Απογοήτευση

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ., ο πρώην υπουργός ανέφερε: «Εφτασα να λέω, ευτυχώς που δεν συμμετέχω στο λεγόμενο Πολιτικό Συμβούλιο κι έτσι δεν έχω καμία ευθύνη για όσα συντελούνται από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Κατά τα άλλα, αλίμονο αν στην ψηφοφορία καταντήσει το Κίνημα Αλλαγής να ταυτιστεί με τον Ορμπαν των Βαλκανίων Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με τους ψευτοπατριώτες εθνολαϊκιστές Σαμαρά – Γεωργιάδη».

Για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο Σκοπιανό ο κ. Ραγκούσης πήρε αποστάσεις από την επίσημη γραμμή του ΚΙΝ.ΑΛ. και τη Φώφη Γεννηματά. «Είναι ρεαλιστικά η καλύτερη συμφωνία που μπορούσαμε να έχουμε με τη συναίνεση των γειτόνων.
Πρόκειται για μια συμφωνία με την οποία παίρνουμε πίσω τα περισσότερα από όσα είχαμε απολέσει μετά το εθνικό βατερλό όπου μας οδήγησαν οι Μητσοτάκης – Σαμαράς. Είναι η βάση για μια επίθεση οικονομικής φιλίας και μορφωτικής συνεργασίας» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα