Μαφία, «μάγια» και πέντε κιλά ηρωίνη

Ελέω… βουντού, μια 56χρονη τοξικομανής συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχοντας στην κατοχή της πέντε κιλά καθαρής ηρωίνης. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι στρατολογήθηκε από στελέχη της αφρικανικής μαφίας στην Αθήνα, οι οποίοι την εξανάγκασαν να διακινεί ναρκωτικά υπό την απειλή ότι της έχουν κάνει βουντού! Η 56χρονη, με εμφανή τα σημάδια της εξάρτησής της από ναρκωτικές ουσίες, δέχτηκε να ταξιδέψει για λογαριασμό της αφρικανικής μαφίας στο Ναϊρόμπι της Κένυας, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στην Ελλάδα την ποσότητα των πέντε κιλών ηρωίνης. Ωστόσο, για κακή της τύχη, η Δίωξη Ναρκωτικών είχε εδώ και ημέρες πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει μεταφορά ποσότητας ηρωίνης από το Ναϊρόμπι στην Αθήνα. Οταν η πτήση στην οποία επέβαινε η 56χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η όψη της γυναίκας αλλά και η μεγάλη μαύρη βαλίτσα που είχε κίνησαν αμέσως τις υποψίες στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Διακριτικά ζήτησαν από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει και, αφού έψαξαν τη βαλίτσα, ανακάλυψαν ότι στον διπλό πάτο έκρυβε πέντε κιλά ηρωίνη.

Η 56χρονη, που πλέον κατηγορείται για εισαγωγή, διακίνηση και εμπορία ηρωίνης σε βαθμό κακουργήματος, με την αιτιολογία ότι της έχουν κάνει βουντού και ότι κινδυνεύει η ίδια και η οικογένειά της, αρνήθηκε να αποκαλύψει στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον παραλήπτη της ηρωίνης που μετέφερε στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα