Επανάσταση στη Σάμο για τον Γιώργο!

Ανεπιθύμητος για τους Σαμιώτες είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, που από την 1η Αυγούστου… ξεκουράζεται στο ακριτικό νησί. Ο ευρισκόμενος σε μόνιμες διακοπές πρώην πρωθυπουργός, δίχως τύψεις από τα δεινά που προκάλεσε στη χώρα κατά τη δίχρονη διακυβέρνησή του, μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Και «ξενοδόχος», εν προκειμένω, ήταν οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι αρχικά με μια αφίσα και στη συνέχεια με τη συμβολική παρουσία τους έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο «Doryssa Seaside Resort», όπου διέμενε, του ζήτησαν να φύγει από τον τόπο τους.

Η αφίσα είχε παραποιημένη φωτογραφία του κ. Παπανδρέου που έγραφε: «Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο. Εμείς οι Σαμιώτες ζητούμε από τον εθνικό προδότη να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί». Μέσω αυτής, μάλιστα, δόθηκε ραντεβού για το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το ξενοδοχείο, για να διαμαρτυρηθούν και από κοντά. Πράγματι, ομάδα κατοίκων του νησιού συγκεντρώθηκε στο σημείο, κρατώντας πανό το οποίο έγραφε: «Τζέφρυ, είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο, φύγε τώρα». Τελικά, ύστερα από μία ώρα, οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα.

Τον… καλοσώριζε η Ν.Ο.

Την ίδια ώρα, ο «τουρίστας» Γιώργος Παπανδρέου έβρισκε σύμμαχο την τοπική νομαρχιακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο, η οποία, με ανακοίνωσή της, τον καλωσόριζε στο νησί, τονίζοντας μάλιστα ότι η επίσκεψή του «τιμά και προβάλλει το νησί». Απηύθυνε δε κατηγορίες κατά τοπικού πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος «κατά την πάγια τακτική του κόμματός του στοχοποίησε τον πρώην πρωθυπουργό για τη δημιουργία εντυπώσεων».

Την παρουσία του κ. Παπανδρέου στη Σάμο είχαν αποκαλύψει με δημοσιεύματά τους η «δημοκρατία» και η «Espresso» την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με αυτά, ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη στο παραθαλάσσιο εστιατόριο Φάρος του Πυθαγορείου, όπου δείπνησε μαζί με ακόμη ένα άτομο -άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας- πληρώνοντας 190 ευρώ. Το λουκούλειο δείπνο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, αστακούς, μπαρμπούνια, καλαμαράκια, δύο μπουκάλια λευκό κρασί, φρουτοσαλάτα και καφέ. Το συγκεκριμένο εστιατόριο πρέπει να ήταν το αγαπημένο του κ. Παπανδρέου, καθώς είχε κάνει κράτηση και για το επόμενο βράδυ για 23 άτομα, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του Αντας, που αναμενόταν στο νησί. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού για τη συνέχεια περιλαμβάνει επίσκεψη στην Πάτμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα