Τα «μαζεύει» ο Καμμένος για το λιντσάρισμα

Μία μέρα μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την προτροπή του Πάνου Καμμένου στους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα και μετά τη γενική κατακραυγή από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, χθες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιχείρησε να αναδιπλωθεί, βλέποντας και την έκταση που πήρε το θέμα. «Προέτρεψα σε πολιτικό λιντσάρισμα» τόνισε σε συνέντευξή του στον Αlpha 9,89, επιμένοντας πάντως ότι «ο κ. Πάχτας θα πρέπει να μην κυκλοφορεί έξω από τη στιγμή που διέπραξε αυτό το έγκλημα». Προέτρεψε δε για ακόμη μία φορά τους πολίτες «σε ξεσηκωμό και μακάρι να είμαι ο πρώτος συλληφθείς».

Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει διαδικτυακή μάχη μεταξύ του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη και του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην διευθυντή του γραφείου του Πάνου Καμμένου Αθανάσιου Μπέλτσου, τα γραφόμενα του οποίου μάλιστα ξέφυγαν από τα όρια. Χαρακτηριστική η ανάρτηση ενός κειμένου του, στο οποίο απείλησε τον κ. Μουρούτη ότι «θα δει τα ραδίκια ανάποδα».

Για «ολίσθημα» του κ. Καμμένου έκανε λόγο, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, καλώντας τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. να ζητήσει συγγνώμη. «Πάρα τη διευκρίνιση που έδωσε ο Πάνος Καμμένος (για πολιτικό λιντσάρισμα), θεωρώ ότι ήταν ένα ολίσθημα. Το να έρχεται ένας πολιτικός αρχηγός και να χρησιμοποιεί αυτή τη φρασεολογία είναι λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.

Στο πλευρό του κ. Καμμένου τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του Νότης Μαριάς, ο οποίος τόνισε στον Βήμα Fm ότι η επίμαχη φράση ειπώθηκε σε «προσωπική συζήτηση» προσθέτοντας: «Αυτό που πρακτικά που τους είπε ήταν να ασκήσουν τη μέγιστη πολιτική αποδοκιμασία απέναντι στον κ. Πάχτα».

Από την πλευρά του ο κ. Πάχτας προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Καμμένου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα