Μουρμουράει ο Γεράσιμος

Διπλό τηλεοπτικό χτύπημα ετοιμάζει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Τον αγαπήσαμε ως Φατσέα «Στο καφέ της Χαράς», γελάμε με τα παθήματά του ως Αιμίλιου Κανελλόπουλου και ανταγωνιστή του Μάρκου στους «Βασιλιάδες» του Mega. Τώρα όμως θα τον γνωρίσουμε ως τον τέλειο μπαμπά της Βάσως στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Αlpha. Ολο ακούγαμε από τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) στην κωμική σειρά του καναλιού της Κάντζας για τον καταπληκτικό μπαμπά της, αλλά πουθενά δεν τον βλέπαμε. Τα νευρά δε του Χάρη (Πάνος Βλάχος) με τον ένα και μοναδικό πατέρα της αγαπημένης του -που όλα τα ξέρει- έχουν γίνει σμπαράλια.

Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στις 23 Δεκεμβρίου θα τον δούμε επιτέλους. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα επισκεφτεί την κορούλα του για ρεβεγιόν κι εκεί θα γνωρίσει καλύτερα τον Χάρη που, όπως είναι επόμενο, δεν θα του γεμίσει και το μάτι. Ο ταλαντούχος ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος και έτσι θα τον δούμε στον ρόλο του λατρεμένου υπερπροστατευτικού πατέρα.

Αλλά τα τηλεοπτικά σχέδια του αγαπητού ηθοποιού δεν τελειώνουν εδώ.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δέχτηκε ακόμη μια πρόταση για ένα τηλεοπτικό γκεστ. Και παρά τον ελάχιστο χρόνο που έχει λόγω της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης» στο Θέατρο Μουσούρη -όπου υποδύεται τον αντιστασιακό μπαρμπα-Λεωνίδα στην Κατοχή- είπε το «ναι».

Και αυτό γιατί την πρόταση του έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί λοιπόν στην κωμική σειρά του Alpha «Διά ταύτα» έναν περίεργο τύπο, λίγο εθνικόφρονα και αυστηρό, που τον κλέβουν δυο Αλβανοί. Η ιστορία φτάνει ως το δικαστήριο και την έδρα του Κώστα Κόκλα.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες, με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να συναντά τον Λάκη ως αστυνόμο Φευγουλέα και να γίνεται στη δικαστική αίθουσα το «έλα να δεις»!

Διπλό εορταστικό επεισόδιο

Αξίζει να σημειωθεί, όπως μας τόνισαν από τον Alpha, ότι το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με θέμα πώς περνούν τα τρία ζευγάρια τις ημέρες των εορτών με τους δικούς τους ανθρώπους, αποφασίστηκε να είναι διπλό και χορταστικό σε διάρκεια. Εκτός από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, που θα υποδυθεί τον μπαμπά της Βάσως, και την Εφη Παπαθεοδώρου ως γιαγιά του Χάρη, θα έχουμε κι άλλες αφίξεις γκεστ σταρ.

Ο ηθοποιός Χρήστος Κοντογιώργης θα υποδυθεί τον γιο του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), ενώ οι ηθοποιοί Κατερίνα Λυπηρίδου και ο Μάκης Παπαδημητρίου θα είναι αντίστοιχα η κόρη και ο γαμπρός του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου).

Οσον αφορά το μέλλον της σειράς, από τον Ιανουάριο θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, αν και πολλοί στον Alpha θα ήθελαν το σίριαλ να προβάλλεται σε καθημερινή βάση, όπως η παλιότερη σειρά του Mega «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς». Βέβαια αυτό θα ήταν ριψοκίνδυνο, γιατί η σειρά μπορεί να καεί από την υπερβολική έκθεση. Τώρα χαρακτηρίζεται από έξυπνους διαλόγους μεταξύ των ζευγαριών, ενώ η αύξηση επεισοδίων μπορεί να δημιουργήσει… κοιλιά στις ατάκες και στο χιούμορ.

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα