Megaλα «όνειρα» για τη Βίκυ

Τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά πριν από δύο χρόνια στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», η οποία δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η παραγωγός εταιρία.

Φέτος η νεαρή και όμορφη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα επανέρχεται στη μικρή οθόνη του Mega στην καθημερινή σειρά που χτυπά 40% στην τηλεθέαση, τα «Κλεμμένα όνειρα».  

«Στο σίριαλ υποδύομαι τη Σόνια Βέργου, τη σύζυγο του επιχειρηματία Στηβ Μαυρίδη, τον οποίον υποδύεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Το ζευγάρι έρχεται στην Ελλάδα από την Ελβετία. Εχουν έναν περίπλοκο δεσμό. Ο Μαυρίδης γνωρίζει κάποιο οικογενειακό μυστικό της. Πάντως η Σόνια δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Δημήτρης Μαλτέζος και αν ο άνδρας της έχει σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή ότι ο Στηβ είναι ο Μαλτέζος που έχει υποβληθεί σε πλαστική προσώπου» εξηγεί στη «δημοκρατία» η Βίκυ Κάβουρα.   

«Είμαι πολύ χαρούμενη που παίρνω μέρος σε μια παραγωγή που έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος και όσο περνάει ο καιρός τη βλέπει ακόμη πιο φανατικά,  ξεπερνώντας ακόμη και τις τουρκικές σαπουνόπερες σε τηλεθέαση. Ειδικά αυτό έχει μεγάλη αξία. Ενάμισι εκατομμύριο Ελληνες γύρισαν την πλάτη στις τουρκικές παραγωγές, γιατί είδαν ότι τα “Κλεμμένα όνειρα” είναι άκρως ανώτερα από τα γειτονικά τηλεοπτικά προϊόντα» αναφέρει η νεαρή ηθοποιός.

Η Βίκυ έχει ξεκάθαρη άποψη για τις τουρκικές τηλενουβέλες:
«Μου φαίνεται αδιανόητο να ταυτιστώ με μια ηρωίδα που ζει σε μια μουσουλμανική χώρα με άλλη καθημερινότητα, άλλα ήθη και έθιμα, διαφορετική θρησκεία, πολιτισμό. Οι Ελληνίδες είμαστε μοντέρνες γυναίκες, ανεξάρτητες, μορφωμένες. Για μένα μια ηρωίδα από την Τουρκία είναι πραγματικά ξένη. Να δω τρία επεισόδια από περιέργεια το κατανοώ, αλλά να κολλήσω με κάτι εντελώς ξένο από αυτό που ζω στην Ελλάδα μού φαίνεται παράξενο. Ωστόσο, έχει μια μορφή εξωτισμού, αλλά μέχρι εκεί».    

     
Πάντως ο ρόλος της Βίκυς αυτή τη φορά στα «Κλεμμένα όνειρα» είναι ξεκάθαρα δραματικός κόντρα σε εκείνον που έπαιζε στο «Αμάρτημα της μητρός μου».«Αυτή η μεγάλη κόντρα ρόλου με ενθουσίασε. Στο “Αμάρτημα” υποδυόμουν ένα αθώο, ερωτευμένο κορίτσι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μυστηριώδη γυναίκα πολύπλοκη. Πιστεύω ότι ως Βίκυ έχω χαρακτηριστικά και από τις δύο τηλεοπτικές ηρωίδες που ζωντάνεψα» λέει η Βίκυ.

Η συζήτησή μας ήρθε και γύρω από τη λέξη «κάθαρση». Και αυτό γιατί οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς την τιμωρία του Μαλτέζου.«Στο θέατρο, αν δεν υπάρχει κάθαρση, δεν υπάρχει λύτρωση. Η σειρά πιστεύω ότι θα έχει κάθαρση και θα είναι επώδυνη. Μια κοινωνία χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορεί να σταθεί ηθικά. Ο κύκλος της ζωής θα τα φέρει έτσι που θα λάμψει η αλήθεια, όσο και αν αυτή αργήσει».

Mαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα