Ο Κωσταντίνος Ερικ Σκάρφιλντ σκοτώθηκε στη Συρία σε μάχη με τους άγριους τζιχαντιστές
Η Τζιχάντ ανάποδα… Ο πόλεμος ενάντια στον παραλογισμό των τζιχαντιστών φέρει πλέον και μια ματωμένη, ελληνική υπογραφή. Ο Κωσταντίνος Ερικ Σκάρφιλντ, Βρετανός ελληνικής καταγωγής και ένας από του Ευρωπαίους μαχητές που ταξίδεψε στη Μέση Ανατολή για να πολεμήσει εναντία στο Ισλαμικό Κράτος, είναι πλέον νεκρός. Θεωρείται ο πρώτος Βρετανός που σκοτώθηκε πολεμώντας στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων εναντίον των τζιχαντιστών στη Συρία και ο δεύτερος Δυτικός που έχασε τη ζωή του μαχόμενος κατά του Ισλαμικού Κράτους μετά το θάνατο ενός Αυστραλού στην ίδια περιοχή μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Βλήμα όλμου
Συγκεκριμένα, ο Κωσταντίνος Ερικ Σκάρφιλντ, ο οποίος μετέβη στη Συρία με δική του πρωτοβουλία ως απλός πολίτης, τραυματίστηκε θανάσιμα από βλήμα όλμου τη Δευτέρα, ενώ πολεμούσε στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων, των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), εναντίον μαχητών του Ισλαμικού Κράτους κοντά στο Ταλ Χάμις στη βορειανατολική Συρία.
Η οικογένεια
Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Ερικ Σκάρφιλντ έχει επιβεβαιώσει τον θάνατο του 25χρονου νέου, δηλώνοντας συντετριμμένη για την απώλειά του, ενώ ο Τζόρνταν Μέιτσον, ένας Αμερικανός πρώην στρατιώτης και συμπολεμιστής του θύματος, απέτισε διαδικτυακό φόρο τιμής σε έναν «πειθαρχημένο μαχητή». «Η οικογένειά του πίστευε ότι είχε ταξιδέψει στη Συρία με την ελπίδα να προσφέρει ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια ως ειδικός στην παροχή ιατρικής φροντίδας στα πεδία μαχών» ανέφερε σχετικά ο Νταν Τζάρβις, ένας Βρετανός δικηγόρος.
Η φωτογραφία του Κωσταντίνου Ερικ Σκάρφιλντ με τη στρατιωτική στολή και το αυτόματο όπλο στο πλευρό Κούρδων βρίσκεται στον αντίποδα των βίντεο τρόμου με τζιχαντιστές Ευρωπαίους να πρωταγωνιστούν στον βάρβαρο «ιερό πόλεμο».
Φρίκη! Πέταξαν από ταράτσα ομοφυλόφιλο
Το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος στο Ισλαμικό Κράτος είναι μάλλον πολύ επικίνδυνο.
Για άλλη μία φορά η διεθνής κοινότητα έρχεται αντιμέτωπη με εικόνες απόλυτης φρίκης και βαρβαρότητας από την περιοχή της πόλης Ράκα, που θεωρείται η πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους. Μία ομάδα αιμοσταγών τζιχαντιστών συνέλαβε έναν νεαρό με την κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Τον ανέβασαν στην ταράτσα ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης, ενώ την ίδια ώρα στον δρόμο ακριβώς από κάτω μαζεύτηκε πλήθος φανατικών μουσουλμάνων, το οποίο μάλιστα «για να απολαύσει το θέαμα», διέκοψε την κυκλοφορία.
Στην ταράτσα οι τρεις μασκοφορεμένοι τζιχαντιστές που κρατούσαν τον νεαρό άντρα του έδεσαν τα μάτια, την ώρα που άλλοι δύο κινηματογραφούσαν τις κινήσεις τους, και χωρίς δεύτερη σκέψη τον δολοφόνησαν, πετώντας τον στο κενό (φωτό), ενώ το πλήθος παρακολουθούσε και φωτογράφιζε το γεγονός με τα κινητά τηλέφωνα!
Ο φριχτός θάνατος του νεαρού αποτελεί άλλο ένα δείγμα βαρβαρότητας των εξτρεμιστών ισλαμιστών, οι οποίοι δεν διστάζουν στο πλαίσιο της «τιμωρίας» να δολοφονούν ακόμη κι όσους απλώς οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι ομοφυλόφιλοι.
Εκτέλεσαν 9χρονο αγόρι
Νέο βίντεο φρίκης έκανε χθες τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Μόνο που αυτήν τη φορά το σοκ προκαλούσε η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 9χρονου αγοριού στο Τικρίτ του Ιράκ από σιίτες αντάρτες, οι οποίοι το έστησαν και το πυροβόλησαν με αυτόματο όπλο κατηγορώντας το ότι ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους!


