Ο «περίεργος» ρόλος του πατέρα της Αννυ!

Θα εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τη Βουλγάρα μητέρα, η οποία ταξίδεψε στη Γερμανία και γύρισε με 4.000 € στην τσέπη

Με την κατ’ αντιπαράσταση κατάθεση της μητέρας και του βιολογικού πατέρα της, που τελικά εντοπίστηκε, επιχείρησαν να λύσουν το θρίλερ της εξαφάνισης της 4χρονης Αννυ Μπορίσοβα οι Αρχές. Η άκρη του νήματος για την τύχη της μικρής Αννυ, που αγνοείται από τις 21 Απριλίου, φαίνεται ότι βρίσκεται στην Ελλάδα ή τη Βουλγαρία. Η 25χρονη μητέρα της, Δημητρίνα Μπορίσοβα, έδωσε στις Αρχές, ύστερα από δεκάδες υπεκφυγές κατά την ανάκρισή της, τα στοιχεία του 50χρονου Γερμανού G.S., με τον οποίον έμεινε μαζί επί έναν μήνα. Ο 50χρονος, με μόνιμη κατοικία στο Βερολίνο, εντοπίστηκε και οι ελληνικές Αρχές μίλησαν μαζί του, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έγγραφη κατάθεσή του.

Οπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, η 25χρονη έφυγε μόνη της από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βερολίνο, στις 20 Μαρτίου, και επέστρεψε στην Αθήνα χωρίς να πάει στη Σόφια -όπως είχε ισχυριστεί- στις 21 Απριλίου, ημέρα εξαφάνισης της 4χρονης Αννυ. Βρέθηκε πλουσιότερη κατά 4.000 ευρώ, ενώ είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν το Βερολίνο και είχε μείνει και πάλι στον 50χρονο για έναν μήνα, οπότε και επέστρεψε με χρήματα, περίπου ίδιου ύψους, τα οποία είχε καταθέσει εκείνος στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Ερωτικές υπηρεσίες

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα ταξίδια της 25χρονης στο Βερολίνο και οι οικονομικές συναλλαγές δεν σχετίζονται με παράνομη υιοθεσία (αν είχε περάσει ανήλικο από χώρα-μέλος της Σένγκεν θα είχε καταγραφεί) αλλά με ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε η μητέρα της 4χρονης στον 50χρονο Γερμανό ή κάποια άλλη παράνομη δραστηριότητα.
Μοιραία οι έρευνες επιστρέφουν στην Ελλάδα, καθώς ο 27χρονος τοξικομανής πατέρας ανέφερε στους αστυνομικούς, μεταξύ άλλων, ότι το παιδί χάθηκε μία ημέρα πριν επιστρέψει στην Αθήνα η σύντροφός του, όταν βγήκε έξω να παίξει με το σκυλάκι του. Ο ίδιος, στη συνέχεια, το «μάζεψε», λέγοντας και πάλι ότι δεν ξέρει τι συνέβη.

Κατά την κατάθεσή της, η 25χρονη αναίρεσε όσα είχε ισχυριστεί για τη φύλαξη του παιδιού από μια υποτιθέμενη γνωστή της και υποστήριξε ότι άφησε την Αννυ στο σπίτι της γιαγιάς της με τον πατέρα της. Η γιαγιά, που κλήθηκε από τις Αρχές, παραδέχτηκε ότι όντως εκείνη κρατούσε το παιδί και μία ημέρα πριν από την επιστροφή της Δημητρίνα πήγε το κοριτσάκι στο σπίτι του πατέρα της, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο γιος της.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα