Ηλικιωμένος συνελήφθη τη στιγμή που ασελγούσε σε δύο ανήλικες

Κυριολεκτικά στα …«πράσα» έπιασαν αστυνομικοί στο δασύλλιο στην περιοχή του κάστρου της Πάτρας έναν 77χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του και ημίγυμνο, τη στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών Ρομά, ηλικίας μόλις 10 και 11 ετών!
Ο ανώμαλος ηλικιωμένος, όπως προέκυψε από την έρευνα, προσέγγισε τα κοριτσάκια στην Πλατεία Όλγας, τα δελέασε, δίνοντάς τους από 5 ευρώ στο καθένα και στη συνέχεια τα επιβίβασε στο αυτοκίνητό του και τα οδήγησε στην ερημική περιοχή.
Πλήρωμα της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) τον εντόπισε με τα παιδιά και τον ακινητοποίησε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών για το οποίο δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι δήθεν θα πήγαινε για χόρτα και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ μήκους 39 εκατοστών.
Οι δικαιολογίες του για τα παιδάκια ήταν το ίδιο ανεδαφικές, αφού είπε ότι ήθελε απλά να τα πάει βόλτα, ενώ με τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου βαρύνονται και οι γονείς των κοριτσιών τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
πηγή: news247.gr

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα