Συνάντηση στελεχών της ΟΝΝΕΔ με ευρωβουλευτές της ΝΔ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συζήτηση με την Ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας χθες στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Στη συζήτηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της Ευρωομάδας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Γιώργος Κύρτσος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ και η Μαρία Σπυράκη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στη δομή και τη λειτουργία της Ευρωομάδας,τον τρόπο λειτουργίας της,τους τομείς εργασίας καθώς και την ενότητα που χαρακτηρίζει τις δράσεις της ενώ οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές τοποθετήθηκαν σε θέματα της αρμοδιότητάς τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,μεταξύ άλλων,όλοι οι Ευρωβουλευτές αναφέρθηκαν στην πορεία των ελληνικών διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και στις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης ενώ στο τέλος απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων από τους παριστάμενους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης έκανε την εξής δήλωση: «Οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση της ατζέντας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και καθημερινά δίνουν τον αγώνα των καλών σχέσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Με τις καίριες προτάσεις τους σε όλα τα επίπεδα του ευρωπαϊκού μηχανισμού και τις καίριες παρεμβάσεις τους υπέρ της χώρας μας συμβάλλουν στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας και την προώθηση των εθνικών μας θέσεων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα