Σακελλαρίδης: Μόνο πλάνο η συμφωνία με τους εταίρους

Δεν θέλουμε να μιλάμε για αδιέξοδο, το μόνο πλάνο της κυβέρνησης είναι η συμφωνία με τους δανειστές, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά τη δραματική εξέλιξη της Κυριακής στις Βρυξέλλες, με την αποχώρηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας από το τραπέζι της συζήτησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδριάζει η ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης προσπαθώντας να κάνει μια αποτίμηση, αλλά και να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα.

Περιγράφοντας τι ακριβώς έγινε χθες, Κυριακή, στις Βρυξέλλες, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι η ελληνική ομάδα έκατσε στο τραπέζι της συζήτησης όπου από την πλευρά των εταίρων τής διαμηνύθηκε ότι δεν υπήρχε εξουσιοδότηση για διαπραγμάτευση.

Τότε, οι έλληνες υπουργοί, συνέχισε ο κ. Σακελλαρίδης, απάντησαν πως έχουν έρθει για διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και αποχώρησαν από τη συνάντηση.

Πηγή:in.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα