Τρίτος γάμος για τον Παύλο Χαϊκάλη, που παντρεύεται την όμορφη αστυνομικό η οποία τον φρουρούσε όταν ήταν βουλευτής
Μπορεί πλέον να μη δικαιούται προσωπική φρουρά, αφού δεν θα βρίσκεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ωστόσο η αστυνομικός του θα τον φυλάει για πάντα! Ο λόγος για τον πρώην υφυπουργό Εργασίας και πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος θα ανέβει τελικά τα σκαλιά του… δημαρχείου, προκειμένου να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Λύκου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα ανέλαβε να προστατεύει τον κ. Χαϊκάλη και σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.
«Ναι, είμαι ερωτευμένος» ομολογούσε εσχάτως ο πρώην βουλευτής, εντούτοις εμφανιζόταν διστακτικός με τα περί γάμου. Αλλωστε, ήδη έχει παντρευτεί δύο φορές (πριν από 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πετζάκη και με την ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου), ενώ έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία της όμορφης αστυνομικού, αποφασίζοντας να επισημοποιήσει τη σχέση του. Η σχετική αγγελία γάμου σε εφημερίδα του Πειραιά ήρθε να επιβεβαιώσει την είδηση και να αποκαλύψει ότι οι δύο τους θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου όχι με παπά και με κουμπάρο αλλά στο δημαρχείο Ραφήνας.
Η κυρία Λύκου έως το 2012 εργαζόταν στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ήρθε όμως η εκλογή του κύριου Χαϊκάλη για να της αλλάξει τα σχέδια. Και τούτο διότι ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. αιτήθηκε την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του ως προσωπική ασφάλεια. Τελευταίο εμπόδιο ήταν το γεγονός ότι δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση και, έτσι, προηγήθηκε η μετάθεση της κ. Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων, επιχειρηματιών και λοιπών VIPs. Αφού κάμφθηκε και αυτό, η αρχιφύλακας κατέληξε στην… αγκαλιά του συντρόφου της.