«Η ΝΔ βρίσκεται στο περιθώριο! Θα τη βγάλω πάλι μπροστά»

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανοίγει τα χαρτιά του. «Θα τ αλλάξω όλα στο κόμμα» λέει. Για «λίστα Λαγκάρντ»: Nα διερευνηθεί μέχρι τέλους

Από τον
Φίλιππο Πανταζή

Κάλεσμα στους νεοδημοκράτες να τον εμπιστευτούν, προκειμένου να αλλάξει ριζικά την παράταξη, «από τη νοοτροπία, τον τρόπο λειτουργίας, τη δομή, τον τρόπο έκφρασης μέχρι και τα πρόσωπα», απευθύνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μέσω της «κυριακάτικης δημοκρατίας». Η Ν.Δ., όπως λέει, «θα ξαναδώσει φωνή στην κοινωνία και στις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας», ενώ σύντομα, «πολύ νωρίτερα του 2019», εκτιμά ότι θα κληθεί να κυβερνήσει ξανά τον τόπο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. προαναγγέλλει την παραίτησή του από τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος, καθώς και τον ορισμό δύο αντιπροέδρων στο κόμμα, ένας εκ των οποίων θα είναι επικεφαλής της Κ.Ο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»


{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα