«Πασαρέλα» από αδέσποτες ουρίτσες

Κουταβάκια από 12 φιλοζωικές οργανώσεις έψαχναν να βρουν οικογένεια χθες στην Κλαυθμώνος

Μια μεγάλη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων στήθηκε χθες στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Atenistas σε συνεργασία με 12 φιλοζωικές οργανώσεις και σύνθημα «υιοθετώ, δεν αγοράζω».

Πρωταγωνιστές ήταν τα αδέσποτα αρσενικά και θηλυκά σκυλιά κάθε ηλικίας, που προσπάθησαν με τα νάζια, τις… τρελές ουρές τους και την άψογη συμπεριφορά τους να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φιλόζωων και να βρουν το νέο σπίτι τους. Κάποια τετράποδα κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, αφού για χάρη τους δημιουργήθηκαν μέχρι και λίστες με ενδιαφερομένους, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να περάσουν από casting προκειμένου να αποδείξουν στην εκάστοτε φιλοζωική οργάνωση ότι μπορούν να τους προσφέρουν φροντίδα.

Τα περισσότερα αδέσποτα έχουν τη δική τους σκληρή ιστορία, αφού άλλα βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση να περιπλανώνται στους δρόμους κι άλλα εγκαταλείφθηκαν σε φιλοζωικές. Τέτοια είναι η ιστορία της γλυκιάς Chocolate, η οποία, αν και αρχικά βρέθηκε στο σωματείο «Αδέσποτη Ελλάδα» για να εκπαιδευτεί, οι ιδιοκτήτες της δεν την αναζήτησαν ποτέ.

Ενα από τα σκυλάκια που ξετρέλαναν τους φιλόζωους ήταν η 4,5 μηνών Τάμπι, η οποία σε λιγότερο από δύο ώρες είχε καταφέρει να κλέψει τουλάχιστον 20 καρδιές! Το ίδιο συνέβη και με την 3,5 μηνών Μέγκαν, που στην αγκαλιά της Αριστέας από το σωματείο «Αδέσποτη Ελλάδα» πηγαινοερχόταν ανάμεσα στο πλήθος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα