«Οἱ Προφητεῖες των Ἁγίων της Ὀρθοδοξίας» είναι ο τίτλος του βιβλίου του δημοσιογράφου της «δημοκρατίας» Παναγιώτη Λιάκου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δημοκρατικός Τύπος και παρουσιάζεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, σε ειδικό χώρο, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στο βιβλίο παρατίθενται και αναλύονται οι προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη και του Αγαθάγγελου, η διάδοση των οποίων έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αφύπνιση του ελληνικού Γένους και στην Επανάσταση του 1821.
Ο συγγραφέας, επιπλέον, εξετάζει τις προφητείες που αφορούν την κυριαρχία του «ξανθού γένους» και αποκαλύπτει στοιχεία και ενδείξεις που τις συνδέουν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν! Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δ. Γαρούφας, ο πρώην βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης και ο Π. Λιάκος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης του περιοδικού «Ενδοχώρα» Γιάννης Κουριαννίδης, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

