Στον εισαγγελέα στέλνουν τον Σώρρα οι δικηγόροι του Ηρακλείου Κρήτης

Στον εισαγγελέα ετοιμάζεται να προσφύγει ο για τα έργα και τις ημέρες του Αρτέμη Σώρρα και της παρέας του, καθώς όλο και περισσότεροι Κρητικοί δανειολήπτες αποστέλλουν στις τράπεζες εξώδικα, με τα οποία τις καλούν να εισπράξουν τα οφειλόμενα από τους λογαριασμούς του Πατρινού «εθνοσωτήρα», που τάζει δισεκατομμύρια, τα οποία δεν έχει.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου θα ζητήσει να διερευνηθεί η δράση της κίνησης ΕΣΥ – Ελλήνων Συνέλευσις, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων και να προστατευτούν οι δανειολήπτες από εκείνους που δίνουν «ολότελα αβάσιμες και παραπλανητικές συμβουλές» στους πολίτες.

Η ανησυχία

«Παρατηρούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την εξάπλωση της συγκεκριμένης πολιτικής κίνησης, η οποία συμβουλεύει τα μέλη της να απευθύνουν προς τα πιστωτικά ιδρύματα, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία προς τα οποία έχουν οφειλές εξώδικη δήλωση, με την οποία καλούν αυτά να εισπράξουν τις εν λόγω οφειλές από κεφάλαια που φέρεται ότι έχουν κατατεθεί υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας ή υπέρ των δήμων σε όλη την ελληνική επικράτεια» αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, που ενημερώνει τους πολίτες ότι δεν θα έχουν κανένα όφελος από την αποστολή εξωδίκου στο Δημόσιο ή σε τράπεζες και τους προτρέπει να συμβουλεύονται τους δικηγόρους τους, σε περίπτωση που θέλουν να αμφισβητήσουν τις εις βάρος τους απαιτήσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα