Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ για τον Θάνο Πλεύρη!

«Προσεύχομαι συνεχώς στον Θεό» λέει ο πατέρας του, Κωνσταντίνος! Πολύ σημαντικό θεωρείται το σημερινό 24ωρο

Ρεπορτάζ
Ρίτα Μελά

Ε άν η κατάστασή του παραμείνει σταθερή και απόψε το βράδυ, τότε αύριο οι γιατροί θα αρχίσουν να είναι λίγο αισιόδοξοι. Προσευχόμαστε για τη ζωή του. Με φωνή που μόλις ακούγεται μίλησε χθες στη «δημοκρατία» ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του 39χρονου Θάνου Πλεύρη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη, από την περασμένη Κυριακή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Η κατάσταση της υγείας του, έως και χθες το βράδυ, οπότε διένυε το τέταρτο 24ωρο στη ΜΕΘ, χαρακτηριζόταν από τους θεράποντες γιατρούς «κρίσιμη, αλλά σταθερή». Επιπλέον, κάθε ώρα που περνάει είναι υπέρ του, ενώ το νεαρόν της ηλικίας του βοηθάει να βγει νικητής στη μάχη που δίνει για τη ζωή του, όπως είπαν στη «δημοκρατία» πηγές από το νοσοκομείο.

«Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν ήμουν στην Αθήνα. Ο γιος μου υπεβλήθη σε μια επέμβαση ρουτίνας για κιρσούς στο πόδι και κάτι δεν πήγε καλά. Με ειδοποίησαν και επέστρεψα αμέσως, και από τότε δεν έχω πάψει να προσεύχομαι στον Θεό να γίνει καλά το παιδί μου» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στη «δημοκρατία».

Ο 39χρονος δικηγόρος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης είχε υποβληθεί σε επέμβαση κιρσών στο πόδι σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο, ωστόσο μολύνθηκε από το βακτήριο του σταφυλόκοκκου, με αποτέλεσμα η υγεία του να σημειώσει ραγδαία επιδείνωση (υψηλός πυρετός, πτώση της πίεσης του αίματος με κίνδυνο την κακή αιμάτωση ζωτικών οργάνων).

Την Κυριακή το πρωί μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο και λίγο αργότερα διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ με υψηλό πυρετό και «εικόνα σήψης».

Σημειώνεται ότι χθες το ιδιωτικό θεραπευτήριο Μediterraneo ανακοίνωσε πως πριν από τέσσερις εβδομάδες ο κ. Πλεύρης υπεβλήθη σε προγραμματισμένη μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι και εξήλθε σε άριστη κατάσταση: «Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ. Πλεύρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img
spot_img