ΣΤΑ.ΣΥ.: Δίωξη σε εργαζομένους που δεν θα εκδίδουν e-εισιτήρια

Στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης θα παραπέμπεται όποιος υπάλληλος της Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ.) αρνείται να εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο ή ηλεκτρονική κάρτα σε επιβάτη, διαμηνύει ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.Με αφορμή την αιφνιδιαστική χθεσινή απόφαση σωματείου εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. για αναστολή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο κ. Σπίρτζης ξεκαθάρισε χθες πως είναι διατεθειμένος να παραπέμψει στον εισαγγελέα όποιους επιχειρούν να τορπιλίσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Προαναγγέλλει, μάλιστα, πως από σήμερα σταματάει η έκδοση της χάρτινης κάρτας απεριορίστων διαδρομών και από το τέλος του μήνα του χάρτινου εισιτηρίου.

Η παρέμβαση του υπουργού Υποδομών κρίθηκε αναγκαία έπειτα από απόφαση του σωματείου εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. για αναστολή, από σήμερα, της έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το επιχείρημα πως υπάρχουν δυσλειτουργίες στην εφαρμογή του συστήματος και ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Πρόκειται για ένα από τα οκτώ σωματεία των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ., η διοίκηση του οποίου προαναγγέλλει πως θα εμποδίσει την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στη γραμμή 1, δηλαδή στα εκδοτήρια του Πειραιά και της Κηφισιάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα