Του άρπαξαν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι του, στην περιοχή του Συντάγματος, λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου. Οι δράστες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο, μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και αμέσως άρχισαν να ψάχνουν για κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, αναστατώνοντας τα πάντα. Τελικά, όμως, απογοητευμένοι από το γεγονός πως δεν βρήκαν το παραμικρό για να αρπάξουν, αρκέστηκαν σε δύο… συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, τους φορτιστές τους και υγρά για το «άτμισμα»!

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οι διαρρήκτες φέρεται ότι τρύπωσαν στο διαμέρισμα του Κρητικού βουλευτή το απόγευμα προς βράδυ της Κυριακής. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμά του, μαζί με ειδικούς από το τμήμα Αποτυπωμάτων των Εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., έκαναν έρευνα για τυχόν αποτυπώματα. Η προανάκριση στρέφεται σε τοξικομανείς της περιοχής, οι οποίοι πιθανότατα διέρρηξαν τυχαία το διαμέρισμα, χωρίς να γνωρίζουν ποιος κατοικεί σε αυτό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα