Την αδειάζει ο Μάνος και του απαντά με διαζύγιο!

Στα μαχαίρια είναι πλέον η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού που στήριζε ο ένας τον άλλον αναζητώντας απαντήσεις για τους θανάτους των παιδιών τους όπως έλεγαν. Η σύλληψη της 33χρονης άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, όμως, για τις σοκαριστικές μαρτυρίες που ακολουθούν, με τους δυο τους να στάζουν πλέον μέσω των δηλώσεών τους μόνο «φαρμάκι».

Η ρήξη ανάμεσά τους φαίνεται πως είναι οριστική κι αυτό γιατί η 33χρονη έχει ήδη αποφασίσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ ο σύζυγός της βρίσκεται πλέον απέναντί της, δηλώνει αμέτοχος στους θανάτους των παιδιών του και την καλεί να δώσει απαντήσεις για όλα. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μπαμ», ο Μάνος μίλησε για τη σύλληψη της Ρούλας, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος θέλει να λάμψει η αλήθεια.

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού την προμηθεύτηκε; Πώς την έδωσε;» αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια. Ελεγα σε κάθε θάνατο “μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους”. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα».

Σε ερώτηση αν μίλησε με τη Ρούλα αφότου συνελήφθη, απάντησε θετικά, υποστηρίζοντας πως της ξεκαθάρισε ότι δεν θα τη δει στα κρατητήρια.

«Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ηταν μια λογική απάντηση, γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται. Τους είπα από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος» τόνισε.

Τη στάση της σκληραίνει και η 33χρονη, η οποία περνάει στην «αντεπίθεση» και κάνει λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα». Η κατηγορουμένη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» και ανέφερε, αφήνοντας αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά και θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι».

Στην αθωότητα της Ρούλας επιμένει και η αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία ανάβει φωτιές, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Μάνο: «Εχω βάσιμες ενδείξεις για τον ένοχο σε αυτή την υπόθεση και θα δουλέψω ώστε να γίνουν αποδείξεις. Αν η Ρούλα είχε κάνει κακό στα παιδιά, θα την είχα σκοτώσει με τα ίδια μου τα χέρια. Η αδελφή μου, όμως, αγαπούσε και φρόντιζε τα παιδιά. Οι γιατροί προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά όχι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με την Τζωρτζίνα» είπε και πρόσθεσε για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δηλαδή, τόσο καιρό που έλεγε όλα αυτά τα καλά για τη Ρούλα, του είχαμε το πιστόλι στον κρόταφο; Δεν νομίζω».

Μάλιστα, ζήτησε και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 30χρονου, ώστε να γίνει γνωστό πού ήταν τη στιγμή που πέθαινε το καθένα από τα παιδιά. Ωστόσο, αργότερα σε νέες δηλώσεις της είπε πως δεν πιστεύει ότι πίσω από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι ο πατέρας, αλλά έκανε μία αποκάλυψη «βόμβα», υποστηρίζοντας πως εκείνος εμφάνιζε κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει ο Μάνος, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη γι’ αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Την πλάκωνε στο ξύλο» υποστήριξε, αλλά μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει σχολιαστεί από το εν διαστάσει ζευγάρι.

Εντύπωση προκάλεσαν και οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη για την εμμονή της Ρούλας να εντοπίσει τη νέα φίλη του Μάνου στην Αθήνα.

«Μου το ζητούσε με εμμονή. Της έλεγα “δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Τη ρώτησα “γιατί το ψάχνεις, τι θες;”. Και μου λέει “μιλάει πολύ, πρέπει να τη βρω”. Δεν μου άρεσε, φρόντισα να ενημερώσω αυτούς που έπρεπε. Μου είπε “θέλω να βεβαιωθώ αν είναι έγκυος”» είπε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Ο Μάνος μάς κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για τη γυναίκα του. Ελεγε πως την ξέρει και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε».

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις προχώρησε και στενός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, κάνοντας λόγο για μια φαινομενικά φυσιολογική οικογένεια.

«Δεν είχαμε δείγμα ότι ήθελαν να κάνουν κακό στα παιδιά. Εγώ τους είχα βιώσει σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι, σαν φυσιολογικούς γονείς. Εχουν βγει πολλά στη δημοσιότητα, μπορεί να μην είναι και αληθινά. Διαβάζω ότι ο Μάνος δούλευε σε φαρμακαποθήκη, ενώ δούλευε σε εταιρία μεταφορών» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Αν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Μάνο, θα μου κοπούν τα πόδια. Εννοείται ότι κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αλλά δεν το πιστεύω».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα