Deco-outlet: Επαγγελματικά δάπεδα – H εταιρεία που στρώνει τον κόσμο στα πόδια σας!

Η εταιρεία Deco-outlet αποτελεί φυσική συνέχεια της Decostar, η οποία ήδη από το 1971 δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διανομή δαπέδων με σημαντική παρουσία στη χώρα μας και μεγάλο πελατολόγιο, κυρίως από επιχειρηματίες και βιομήχανους.

Οι μοκέτες, τα laminate προηγμένα δάπεδα, τα προγυαλισμένα παρκέ, τα πλαστικά δάπεδα και οι συνθετικοί χλοοτάπητες είναι λίγα από τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στην επιχείρηση.

Οι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με την εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της.

Προϊόντα που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας και των αναγκών σας, μπορείτε να επιλέξετε για κάθε χώρο δάπεδα ανθεκτικά σε μεγάλες και μικρές καταπονήσεις, άκρως κατάλληλα για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Τα δάπεδα είναι πιστοποιημένα και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο. Διαθέτουν χαρακτηριστικά που είναι ειδικά μελετημένα για τις ανάγκες της αγοράς, όπως ισχυρή αντιολισθητικότητα, αντοχή σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, είναι βραδύκαυστα προϊόντα, οι πρώτες ύλες έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους και φυσικά προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια βάδισης.

Νιώστε σταθερότητα σε κάθε βήμα

Οι αντιολισθητικοί διάδρομοι SafetyMat είναι αδιάβροχοι με εξαιρετική αντοχή στον έντονο ήλιο ή το νερό. Επενδύστε σε προϊόντα που εγγυώνται αξιοπιστία και αντοχή. Μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο όταν το ζητούμενο είναι η ασφάλεια. Οι συγκεκριμένοι είναι κατάλληλοι και για ζώνες καθαρισμού ή ξενοδοχεία.

Ενισχύστε την ανθεκτικότητα

Μια έξυπνη επιλογή που δίνει επιπλέον χρόνο ζωής στο ξύλινο δάπεδό σας είναι το προγυαλισμένο παρκέ. Η επιλογή Oak Oregano 3strips είναι ανθεκτική ενώ τοποθετείται εύκολα χάρη στο κούμπωμα click. Επιλέξτε το για οικιακή & εμπορική χρήση, λατρέψετε το για το πόσο εύκολα καθαρίζεται.

Δέσμευση της Deco-outlet

H διαρκής έρευνα ήταν πάντα στο προσκήνιο για εμάς, προκειμένου η ποικιλία μας συνεχώς να ανανεώνεται και να αυξάνεται. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε η ποιότητα των προϊόντων να παραμένει σε πρώτο πλάνο, πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους για να την κρατάμε σε υψηλά επίπεδα και συνεχώς καταρτιζόμαστε, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας και ζήστε την μοναδική deco-outlet εμπειρία, επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά 210 23 80 826 ή ηλεκτρονικά μέσα από το e-shop.

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα: Αντιολισθητικοί διάδρομοι SafetyMat, Προγυαλισμένο Παρκέ OakOregano 3strips

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα